OVAKO JE NEKADA ZARAĐIVAO ZA DŽEPARAC: Nikada ne biste poverovali čime se Adil bavio pre pevanja!

Autor:

Zabava

20.04.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adil je otkrio da je još u srednjoj školi uspevao da naplati svoje znanje, te da je tako skupljao novac i sam sebi kupovao šta mu treba.

OVAKO JE NEKADA ZARAĐIVAO ZA DŽEPARAC: Nikada ne biste poverovali čime se Adil bavio pre pevanja!

Foto: youtube printscreen

Adil Maksutović

Adila Maksutovića znamo kao pevača anđeoskog glasa, ali malo ko bi ga mogao zamisliti u ulozi predavača matematike, čime se pevač zaista bavio da bi zaradio dodatni džeparac.

Naime, Adil je otkrio da je još u srednjoj školi uspevao da naplati svoje znanje, te da je tako skupljao novac i sam sebi kupovao šta mu treba.

Davao sam časove matematike i tako zarađivao za džeparac. Kasnije sam roditeljima ispunio najveću želju i završio fakultet. Mada, moram priznati da nisam uvek bio poslušan - rekao je pevač i priznao da je u detinjstvu roditeljima zadavao velike muke:

Foto: ST/D.KADIĆ

Adil Maksutovic

- Bio sam nemiran, ali nikad nevaspitan. Bio sam pun energije, zbog čega su me roditelji upisivali na čak dva-tri sporta da bih taj višak energije izbacio iz sebe. Već sa četiri godine sam pokazao sklonost ka pevanju, ali tek kasnije sam shvatio da time želim da se bavim i da se čovek rodi sa željom da bude u centru pažnje. Tek kad sam dobio svoje dete, shvatio sam da se čovek rađa s talentom.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading