DADILJA IZ PAKLA: Devojka (23) anđeoskog lica uhapšena nakon što je pokušala da UGUŠI jednogodišnjeg dečaka! (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

06.08.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena "nevina" lepota zavarala je sve!

DADILJA IZ PAKLA: Devojka (23) anđeoskog lica uhapšena nakon što je pokušala da UGUŠI jednogodišnjeg dečaka! (FOTO)

Foto: Ilustracija: Pixabay

Dadilja iz Georgije, 23-godišnja Abby Elizabeth je optužena je da je ugušila i zamalo ubila jednogodišnje dete o kojem se brinula, prema izjavi policije iz Gainesvillea koja je objavljena na Facebooku.

Navodni incident, u kojem su vlasti rekle da je Abi gušila i davila dete, pokušavajući da ga usmrti.

- Policija je optužila dadilju za kazhttps://www.republika.rs/tag/policija/256neno delo napada nakon što je povređeno i zamalo ubijeno -  rekla je policija.

 

 

Prema WSB-TV, policija je rekla da nije bilo kamera za dadilje koje bi snimile navodni incident, što znači da je istraga trajala mesecima.

Nakon dobijenih dokaza Abi je zadržana u policiji, a zatim puštena uz kauciju u ponedeljak, te je dobila dve godine uslovne kazne. 

Poručnik Kevin Holbruk je rekao za WSB-TV: "To je nezamislivo i ne postoji ništa za nas da kažemo zašto se to tačno  dogodilo. To je nešto što možda nikada nećemo saznati jer je dete premlado da nam kaže istinu. Nadamo se da će optužena reći šta se tačno dogodilo, na sudu".

Ova tragična situacija podseća nas na važnost pažljivog odabira i nadzora osoba koje se brinu o maloj deci. Roditelji i staratelji treba da preduzmu sve neophodne mere kako bi osigurali bezbednost svoje dece i obezbedili da se nalaze u sigurnim i pažljivim rukama.

Svi mi koji čujemo o ovakvim slučajevima moramo ostati svesni potrebe za zaštitom dece i prijavljivanjem svakog sumnjivog ponašanja prema nadležnim organima. Sigurnost i dobrobit dece moraju biti na prvom mestu u našem društvu kako bismo stvorili okolinu u kojoj deca mogu slobodno rasti i razvijati se bez straha od nasilja ili zlostavljanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading