KO JE RIJALITI ZVEZDA KOJA JE POGINULA U NESREĆI? Majka ga je ostavila, a otac nastradao na JEZIV NAČIN!

Autor:

Zabava

28.08.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davor Andročec, rijaliti zvezda preminuo je na stravičan način, a evo šta se krije iza njegove priče!

KO JE RIJALITI ZVEZDA KOJA JE POGINULA U NESREĆI? Majka ga je ostavila, a otac nastradao na JEZIV NAČIN!

Foto: Facebook.com

Davor Andročec (50) iz Stare Gradiške, koji je javnosti posto poznat kao kandidat RTL-ova kulinarskog showa ‘Večera za 5 na selu‘ tragično je poginuo u prometnoj nesreći u petak poslepodne u mestu Kaoci u Bosni i Hercegovini.

Foto: Facebook.com

Davor Andročec 

Davorov prijatelj Milenko Bilić slomljen je strašnom vešću, ali je s puno ljubavi ispričao o njegovom životnom putu. Obojicu su isto godište i na početku rata su se kao 18-godišnjaci priključili obrani domovine.

Davor je tada živio u domu u Osijeku. Detinjstvo mu je bilo teško. Otac mu je neverovatnom igrom sudbine takođe poginuo na motociklu kad je imao samo šest meseci.

Foto: Youtube.com printscreen RTL

Davor Andročec Večera za 5

 

Spletom okolnosti njegova majka je otišla dalje svojim životom i preudala se, a brigu o njemu i starijem bratu preuzela je baka pokojnog oca, kojoj je bio neizmerno zahvalan.

Davor je u ratu prošao ratišta od istoka do juga Hrvatske, a bio je i u Bosni i Hercegovini.

- Bio je neopisivo hrabar, ali pametno hrabar. Bio je promišljen u svakom koraku koji je radio. Za njega nije postojalo nemoguće, samo neću, a to nije bila reč koju je ikada govorio - priča Milenko i dodaje da iako su bili mladi kad su se upoznali, Davor je već i tada zbog teških životnih okolnosti bio ozbiljniji od svojih vršnjaka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading