MEDIJSKI TEROR NAD VUČIĆEM! Šolakovi portali za samo 7 dana objavili 124 negativna teksta o predsedniku - evo o čemu je reč

Autor:

Vesti

28.08.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o tekstovima koji sadrže najširi dijapazon negativnih konotacija na račun predsednika.

MEDIJSKI TEROR NAD VUČIĆEM! Šolakovi portali za samo 7 dana objavili 124 negativna teksta o predsedniku - evo o čemu je reč

Foto: Printscreen

Samo tokom protekle nedelje (21. – 27. avgust) portali u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka objavili su 124 negativna teksta o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pokazala je analiza Srpskog portala.

Portal Nova objavio je 61 negativan tekst, portal Danas 40, a portal N1 23, što je gotovo 18 negativnih tekstova o Vučiću dnevno.

Reč je samo o tekstovima objavljenim na ova tri portala pronađenim po tagu „Aleksandar Vučić“, pa ne isključujemo mogućnost da ih ima i više.

Foto: Instagram buducnostsrbijeav

 

Reč je o tekstovima koji sadrže najširi dijapazon negativnih konotacija na račun predsednika, od notornih laži poput onih da je Vučić u Atini aminovao hapšenje Vladimira Putina i sa Zelenskim dogovorio izvoz oružja Ukrajini u zamenu za nepriznavanje Kosova, preko uvreda, do huškanja na nasilno rušenje vlasti u Srbiji.

Foto: Instagram buducnostsrbijeav

 

Ako uzmemo u obzir da su analizirani tekstovi objavljeni samo na Šolakovim portalima, i to u nedelji usred leta, kada je intenzitet političkih aktivnosti smanjen, ali ne i tekstove i priloge objavljene u dva Šolakova dnevna lista i na dve njegove televizije, jasno je kakav tajkunski medijski teror trpi predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (56)

Loading
Mali

28.08.2023 14:24

Шолакови портали живе на рачун Вучића,јер ништа друго и не знају нити смеју да пишу пошто им то опозициони лидери наређују,мисле ћу да ће тако народ да се окрене ка Вучићу. Е па зајебали су се,народ је све више уз и за Вучића.

Теодора

28.08.2023 14:32

Грађани Србије знају да су то лажи.

Iva

28.08.2023 14:33

Nista drugo i ne znaju osim da pisu neistine o Vucicu.

Takica

28.08.2023 14:34

Laznih tekstova je bilo i uvek ce ih biti. Uvek ce biti ljubomornih i zavidnih ljudi koji bi sve dali da su na Vucicevom mestu.