BORIMO SE ZA NAŠU ZEMLJU I NJEN PROSPERITET: Pogledajte kako je protekla radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.08.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki dan je nova utakmica i nova borba ne samo na terenu, već i za Srbiju, njene interese i boljitak, poručio je predsednik Aleksandar Vučić.

BORIMO SE ZA NAŠU ZEMLJU I NJEN  PROSPERITET: Pogledajte kako je protekla radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sumirao je utiske protekle radne nedelje. Obeležili su je brojni susreti, kako sa regionalnim, tako i sa svetskim liderima, a razgovaralo se o svim važnim pitanjima za Srbiju, Zapadni Balkan i svet.

- Nedelju koja ostaje za nama, obeležili su brojni susreti, kako sa regionalnim, tako i sa svetskim liderima, a razgovarali smo o svim važnim pitanjima za Srbiju, Zapadni Balkan i svet. Nastavljamo da se borimo za našu zemlju i njen prosperitet, ne odustajući od svog puta slobode, nezavisnosti i samostalnosti - naveo je predsednik Vučić u opisu videa koji je podelio na Instagram stranici "buducnosrsrbijeav". 

Kako je dodao, drago mu je što smo kao država, uz podršku naših evropskih partnera, uspeli da pružimo dom izbeglim licima iz BiH i Hrvatske i da tako, barem delom, pomognemo da žive okrenuti sigurnijoj i srećnijoj budućnosti.

 

 

- Posebno sam ponosan na naš, a svetski stadion Dubočica u Leskovcu, na kojem će stasati nove generacije sportista, a pre svega hrabrih i dobrih ljudi. Svaki dan je nova utakmica i nova borba ne samo na terenu, već i za Srbiju, njene interese i boljitak. I kada je teško, nikada ne odustanemo jer drugu zemlju nemamo - zaključio je predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (106)

Loading
Katja

27.08.2023 10:21

Borba za Srbiju je Vucicu najvaznija i na prvom mestu.

Una

27.08.2023 10:22

Ne postoji nedelja u kojoj Vucic nije ucinio dobro delo za nasu drzavu.

Tara

27.08.2023 10:24

Samo Vucic sa svojom odgovornoscu i marljivoscu gradjanima Srbije iz nedelje u nedelju donese dobru vest.

Hana

27.08.2023 10:25

Jos jedna u nizu teska nedelja za Vucica koji se svojom politikom izborio za bolje sutra Srbije.