O OVOM FILMU SVI PRIČAJU - ZVUK SLOBODE U DISTRIBUCIJI BLITZA STIŽE U BIOSKOPE VEĆ 31.8.

Autor:

Zabava

28.08.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovoj nezavisnoj drami/ trileru svi pričaju, a sada konačno stiže i u srpske bioskope u distribuciji Blitz filma.

O OVOM FILMU SVI PRIČAJU - ZVUK SLOBODE U DISTRIBUCIJI BLITZA STIŽE U BIOSKOPE VEĆ 31.8.

Foto: Promo foto

„Zvuk slobode“ (Sound of Freedom) dirljiva je priča zasnovana na istinitim događajima koja donosi duboki uvid u operacije globalne trgovine decom, tema koja inače nije prisutna u globalnim medijima.

Republika

Foto: Promo foto

 

"Sound of Freedom", nastao u produkciji kompanije Angel Studios, nametnuo se u američkim bioskopima kao ravnopravan takmac velikim "mainstream" blokbasterima sa logom holivudskih džinova. Ovaj moćan film je do sada zaradio preko 177 miliona dolara i osvojio publiku širom Amerike, polako osvajajući svetske bioskope.

“'Zvuk slobode' bio je poziv.“, kaže reditelj Alehandro Monteverde. Scenario za film počeo je da piše već 2017. godine nakon što je na televiziji pogledao prilog o temi trgovine decom. “Gledao sam to i nisam mogao da spavam”, kaže u intervjuu za Veniti Fer. “Znao sam za trgovinu ljudima. Samo nisam znao za trgovinu decom u svrhu seksualne eksploatacije.”

Republika

Foto: Promo foto

 

Monteverde je saznao za Tima Baljarda, bivšeg specijalnog agenta američke bezbednosti, koji je ujedno i glavni lik filma. On je osnivač neprofitne organizacije, Operation Underground Railroad (OUR), koja se bavila spašavanjem dece iz tržišta trgovine ljudi. Njega igra  glumac Džim Kaviesel koji je najpoznatiji po svojoj ulozi Isusa Krista u filmu „Pasija“ iz 2004.

Širenje globalne svesti o strašnim stvarnostima trgovine decom ne može se ostvariti bez pripovedanja priča poput ove. Pripovedači su promoteri promena.

- Verujem da kao društvo moramo biti svesni užasa trgovine decom, i moj poziv je bio da iskoristim moć kinematografije kako bismo uneli svetlo, poeziju i nadu u tu najtamniju stranu ljudskosti - i sve to umotati u neverovatnu, svetski menjajuću odiseju jednog čoveka - izjavio je reditelj filma Alehandro Monteverde prilikom premijere.

Reditelj kaže: “'Zvuk slobode’ je uzbudljiva priča jednog pravog heroja. Kada izađete iz bioskopske dvorane, izađete puni nade.”

Republika

Foto: Promo foto

 

Zašto treba da pogledate "Sound of Freedom":

"Sound of Freedom" se temelji na neverovatnoj istinitoj priči o agentu vlade SAD-a koji napušta svoj posao kako bi posvetio svoj život spašavanju dece od globalnih trgovaca decom.
 

Film ima ocenu od 99% korisničkih ocena na sajtu Rotten Tomatoes na osnovu prikupljenih recenzija.
 

Jim Caviezel, najpoznatiji po ulozi Isusa Hrista u filmu 'Pasija' Mela Gibsona, igra glavnu ulogu - agenta Tima Ballarda.
 

"Sound of Freedom" je takođe prvi nezavisni film nakon pandemije koji je prešao granicu od 100 miliona dolara na američkom tržištu.
 

Svrha ovog filma je da osvetli globalni pokret za okončanje trgovine maloletnicima putem uspešne distribucije filma širom sveta.

„Zvuk slobode“ stiže u bioskope širom Srbije 31.8. u distribuciji Blitza.

O FILMU

„Zvuk slobode“, temeljen na neverovatnoj istinitoj priči, daje prosvijetljeni uvid u jednu od najmračnijih tema današnjice. Nakon što je spasio dečaka od nemilosrdnih trgovaca decom, agent Tim Baljard saznaje da je dečakova sestra još uvek u zatočeništvu i odlučuje da krene u opasnu misiju kako bi je spasio. Kako vreme ističe, on daje otkaz na poslu i putuje duboko u kolumbijsku džunglu, stavljajući svoj život na kocku kako bi je oslobodio od sudbine gore od smrti.

Trejler filma:

https://www.youtube.com/watch?v=oeMl9vnEs4I

SOCIAL MEDIA:

Facebook:                           https://www.facebook.com/BlitzSrbija/

Instagram:                          https://www.instagram.com/blitz_srbija/

YouTube:                             https://www.youtube.com/@BlitzSrbija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading