ŠOK FOTKE DUNJE JOVANIĆ PRE PLASTIČNIH OPERACIJA: Otkrivena kompletna istina o jutjuberkinom životu, iskopani detalji o prošlosti koju NE SPOMINJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.08.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Jovanić na meti kritika zbog snimka, a sada su se pojavile fotografije pre plastičnih operacija!

ŠOK FOTKE DUNJE JOVANIĆ PRE PLASTIČNIH OPERACIJA: Otkrivena kompletna istina o jutjuberkinom životu, iskopani detalji o prošlosti koju NE SPOMINJE! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Influenserka i jutjuberka Dunja Jovanić uživa sve veću popularnost, te je samo na Instagramu prati više od 350.000 ljudi, pa se svaki njen korak i te kako komentariše.

 

Dunja je na svom profilu na Instagramu pre nekoliko meseci okačila video sa oznakom "Ovo sam ja" u kome se vidi kako na nekoliko slika i video snimaka izgleda bez filtera, a fanovi su joj tada zamerili što kači "Ovo sam ja" video nakon što je otišla na nekoliko plastičnih operacija s obzirom da ne liči na sebe od pre deset godina.

- Iskreno, ovo je bezveze. Malo je besmisleno i kontradiktorno, al ok. Svakako nisam za filtere, ali neko ko je sav dorađen ne treba da o tome govori - bio je jedan od komentara.

 

 

"Devojke postaju još nezadovoljnije nakon Dunjinog videa o prirodnoj lepoti bez filtera" naslov je videa koji se proširio na društvenim mrežama, a na kome se vide njene slike pre operacija.

 

 

Podsetimo, Dunja je kao tinejdžerka želela da se oproba i u muzičkim vodama, pa se svojevremeno prijavila na jedan festival, na kom se predstavila pesmom "Nevaljala".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading