NAŠA PEVAČICA BILA NA IVICI SMRTI, GUBILA VID, A KAD SU DOKTORI VIDELI REZULTATE, SLOŠILO JOJ SE: Jedva se izvukla iz kandži smrti!

Autor:

Zabava

14.08.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica otvorila dušu o teškom periodu u životu!

NAŠA PEVAČICA BILA NA IVICI SMRTI, GUBILA VID, A KAD SU DOKTORI VIDELI REZULTATE, SLOŠILO JOJ SE: Jedva se izvukla iz kandži smrti!

Foto: Republika.rs

Pevačica Bojana Stamenov predivnim glasom nikoga nije ostavila ravnodušnim, a pored toga, veliki akcenat bio je i na njenoj kilaži koju je skinula uz mnogo truda i jake volje. Iiako je ušla u program za osobe koje se spremaju za operaciju smanjenja želuca.

Kako je jednom prilikom rekla samo volja i disciplina su joj pomogle da dođe do svog cilja.

Foto: instagram

Bojana Stamenov

 

- Kako bi naš narod rekao, shvatila sam da je 'doteralo cara do duvara'. Nisam bila dobro. Sve je 'otišlo u crveno' situacija sa zdravljem dostigla je negativnu kulminaciju. Krenula sam sa endokrinološkim ispitivanjem jer mi je šećer u jednom trenutku bio 27,7. Imala sam probleme sa vidom, promene raspoloženja su bile sve češće… - priča Bojana i nastavlja:

Foto: ATA Images

Bojana Stamenov

 

- Mučilo me je što sam nasmejana i pozitivna bila samo na sceni i kada se uključe kamere. Kada se svetla ugase, sama sa sobom nisam bila srećna i shvatila sam da nešto mora da se menja. Bila sam tužna, nezadovoljna, nesrećna. U jednom trenutku čak i agresivna u komunikaciji, sa bliskim ljudima pomalo osiona. To je bila neka osoba kakva nisam želela da budem, jednostavno se više nisam prepoznavala - prisetila se pevačica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading