DANAS JE SAHRANA NIZAME HEĆIMOVIĆ! Evo kada i gde će biti ispraćena na večni počinak!

Autor:

Hronika

14.08.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji se danas opraštaju od Nizame Hećimović.

DANAS JE SAHRANA NIZAME HEĆIMOVIĆ! Evo kada i gde će biti ispraćena na večni počinak!

Foto: printscreen/facebook

Nizama Hećimović

Danas će u 16.30 biti održana dženaza Nizami Hećimović (38) ispred džamije u Mionici - Krčevina. 

Podsetimo, Nizamu Hećimović je u petak ubio nevenčani suprug Nermin Sulejmanović. On je nju najpre krvnički pretukao, a onda upalio uživo prenos na svom Instagram profilu i snimao njenu likvidaciju. Ispalio joj je hitac u glavu i ubio je na mestu, a sve to je gledalo preko 16 hiljada ljudi.

Njenom ubistvu je prisustvovala i njihova desetomesečna ćerka, koja je sve vreme plakala, a pronađena je kako leži u lokvi krvi.

Republika

Foto: Facebook

Nermin Sulejmanović

Sulejmanović je nakon što je ubio Nizamu, otišao u centar gde je ubio Denisa Ondera, a onda u njegovoj porodičnoj kući lišio života njegovog oca Džengiza Ondera i teško ranio njegovu majku. U svom krvavom piru ranio je još dve osobe, a veći masakr je sprečio vlasnik radnje koja se bavi prodajom municije.

Naime, Nermin je ušao u radnju, tražio metke kalibra 9mm, a vlasnik mu je dao pet kutija lažne municije. Jedini pravi metak koji je preostao, Sulejmanović je iskoristio za svoje samoubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading