JOVANA JEREMIĆ ČITA SRPSKI TELEGRAF: Nova objava voditeljke jutarnjeg programa zapalila mreže (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nijedno jutro joj ne prolazi bez naših novina!

JOVANA JEREMIĆ ČITA SRPSKI TELEGRAF: Nova objava voditeljke jutarnjeg programa zapalila mreže (VIDEO)

Foto: Republika

Popularna voditeljka Jovana Jeremić na društvenoj mreži Instagram najavila je novu sezonu svoje autorske emisije "Novo vikend jutro", u kojoj svake subote i nedelje gledaocima televizije Pink poželi dobro jutro i zajedno sa gostima pročešlja sve aktuelne teme kako sa domaće javne scene, tako i u regionu.

Naime, na oduševljene svojih pratioca na pomenutoj socijalnoj platformi, Jeremićeva je objavila visokobudžetni video prilog sa kojom će otvoriti jutarnji program koji već dve sezone uspešno vodi.

Ipak, pored visokih šerova i nezapamćene gledanosti koja obora sve rekorde, na naše oduševljenje, Jovana je izabrala da dnevni list "Srpski telegraf" ubaci u svoju najavu i tako podseti svoje fanove koje novine najviše voli da prelistava svakog jutra.

- Nova špica - nova sezona. Jutro koje region i Srbija vole. Mi ne pomeramo granice, mi ih nemamo. Beskonačni smo. U svakom smislu. Dubina bez dna. Visina bez vrha. Tečemo i trajemo kroz vreme. 18 godina u ovom poslu. Mi smo voda - poniremo i prodiremo u svaku poru. Nekad kao Amazon, a nekad kao reka ponornica. Nezaustavljivi u svojoj misiji. Hvala vam na poverenju! Jedino jutro koje ima dušu... Sezona 3 - napisala je voditeljka u okviru svoje objave koja je za kratko vreme usijala mreže.

Podsećanja radi, Jovana Jeremić je podržala stav gradonečelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, a nakon čega je napadnuta zbog toga što je javno rekla kako ne podržava skandalozne izvođače Desingericu Pljugicu. Iako na nastupima bacaju mokre čarape na decu i udaraju publiku patikama po glavi, oni imaju veliki broj fanova i pune klubove širom regiona, zbog čega se Jovana našla na meti prozivki, pretnji i uznemiravanja.

Jovani su neki klinci prišli na ulici, bukvalno su joj napravili sačekušu i napali je zbog toga što je loše pričala o Desingerici i Pljugici. Jovana im je očitala bukvicu i rekla da će ih prijaviti policiji. Mislim da nije to uradila, ali nije joj bilo prijatno. Pa kakvi mogu da budu ti klinci, kad su im ova dvojica idoli. Ne plaši se Jovana nikog, ona što misli, to i kaže - prenosi za "Svet" dobro obavešten izvor.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading