PROFESORKA IZ "KURSADŽIJA" ŽRTVA PREVARE! Glumica se hitno oglasila nakon NAPADA, slučaj će prijaviti POLICIJI!

Autor: M. G. / B. P. M.

Zabava

20.08.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Dragana Vujić se oglasila za Republiku nakon napada koji je doživela!

PROFESORKA IZ "KURSADŽIJA" ŽRTVA PREVARE! Glumica se hitno oglasila nakon NAPADA, slučaj će prijaviti POLICIJI!

Foto: TV Pink

Dragana Vujić

Popularna glumica Dragana Vujić, koja je bila deo prve postavke "Kursadžija", gde je glumila lik profesorke, žrtva je hakerskog napada. Naime, njoj su hakeri upali i preoteli Fejsbuk i Instagram profile, sa kojih šalju poruke njenim prijateljima i iznuđuju novac.

Republika

Foto: TV Pink

Dragana Vujić

Nekoliko njenih prijatelja dobilo je poruke istog sadržaja. Sve što je bilo potrebno je da glasaju za Draganu u izmišljenom SMS takmičenju, a nakon glasanja, stigla im je poruka da su uspešno obavili kupovinu u iznosu od 2079 dinara za vaučer za igrice. Kada su shvatili o čemu je reč, alarmirali su glumicu, koja je odlučila da slučaj prijavi policiji.

Odmah smo stupili u kontakt sa Draganom, koja je za Republiku otkrila koliko je potresena. Glumica se boji da će joj neko ukrati novac sa računa i unajmila je prijatelja da pokuša da reši slučaj.

- Ne mogu da opišem odvratnost ovog dešavanja i šta sam dočekala da doživim. Neko me je hakovao, Instagram i Fejsbuk, ne mogu da uđem ni na jedan nalog. Sad umesto mene šalju mojim prijateljima neke poruke u kojima im traže novac. Angažovala sam prijatelja da pokuša da sredi to što je moguće pre, jer se plašim da mi mogu skinuti novac, uvećati račun za telefon, ne smem ni da pomislim šta sve ne... Samo da mi se to reši, a onda ću alarmirati policiju - ispričala je vidno potresena Dragana za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading