DESINGERICA IMITIRAO STANIVUKOVIĆA, PA GA JAVNO ISMEVAO! Bizarno obraćanje repera: "Nikad neću prestati da šijem ljude patikom u glavu..."

Autor:

Zabava

19.08.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica otišao korak dalje, pa obukao odelo i krenuo da imitira gradonačelnika!

DESINGERICA IMITIRAO STANIVUKOVIĆA, PA GA JAVNO ISMEVAO! Bizarno obraćanje repera: "Nikad neću prestati da šijem ljude patikom u glavu..."

Foto: Titkok-DragomirDespic_design, Republika

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke, se oglasio i poručio da ne podržava koncert skandaloznih repera Dragomira Despića Desingerice i Luke Bijelovića Pljugice, koji bi trebalo da se održi u Republici Srpskoj.

Nakon njegove konačne odluke, oglasio se i reper, koji je poznat po brojnim skandalima, pa dodatno šokirao javnost sramnim obraćanjem, a sada je otišao i korak dalje.

Republika

Foto: tanjug/Tara Radovanović, Instagram/desingerica.page

Desingerica i Draško Stanivuković

 

Desingerica je objavio video na TikToku, u kom je obukao odelo i krenuo da imitira Stanivukovića, pa ga ismevao:

- Nakon manipulativnog obraćanja gradonačelnika Banja Luke, ja sam bo primoran da obučem isto odelo i da pričam smirenim glasom. Sada je pitanje da li se ja obraćam gradonačelniku Banja Luke ili se obraćam novopečenom tiktokeru u fazi rasta i velikom željom da postane poznat preko naših leđa, da skupi broj pratioca preko naših leđa ili možda da skuplja političke poene. Da li jednom gradonačelniku treba prepucavanje preko Tik Toka, da li mu trebaju neke afere. Ja nisam uzeo da sve to kačim na svojim nalozima jer ja svoje naloge ne zloupotrebljavam. Ja mnogo veću podršku imam nego što će bilo ko da ima za svoju političku karijeru. Breskvica je pokazala svaku pravu vrednost u Banja Luci i pokazala je kako jedna devojka treba da se ponaša. On samo želi reakciju da bi postao što bolji tiktoker - rekao je Dragomir Despić na svom Tik Tok nalogu.

 

 

- Okej, kapiram bajo ovi pevači što se kače, ali političari da se kače na naša leđa, bajo, alo preko nas da skupljaju te političke poene - započeo je kontroverzni reper Desingerica i nekontrolisano počeo da viče u kameru: "Šta je Breskvica uradila bajo?! Šta ti je Breskvica uradila? Riba mleko, mleko, znači patrijahalna devojka, lepe pesme... Šta ti je skrivila?! Ne diraj Breskvicu! Ja kapiram što na mene ciljaš, ja sam kritičan, može neko da izgine od čarape... Nikad neću prestati bajo da šijem ljude patikom u glavu, nećete mi oduzeti to, nećete! Sabotaža, sabotaža, neću prestati bajo da šijem ljude patikom u glavu, neću prestati da mokrim čarapama da gađam ljude, nećuuu, sabotaža, sabotaža! Desinger je tata, broj 1. Nikad neće ljudi prestati da vole moje čarape i da ih jedu bajo, to se nikad neće desiti - ponavljao je kontroverzni reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading