DESINGERICA POSLAO STANIVUKOVIĆU SRAMNU PORUKU: Osvanuo skandalozni snimak, ovim je dotakao samo dno!

Autor:

Zabava

18.08.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragomir Despić Desingerica odgovorio je Drašku Stanivukoviću putem Instagram profila, pa izazvao totalni haos!

DESINGERICA POSLAO STANIVUKOVIĆU SRAMNU PORUKU: Osvanuo skandalozni snimak, ovim je dotakao samo dno!

Foto: tanjug/Tara Radovanović, Instagram/desingerica.page

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, se oglasio i poručio da ne podržava koncert skandaloznih repera Dragomira Despića Desingerice i Luke Bijelovića Pljugice, koji bi trebalo da se održi u Republici Srpskoj.

On je podelio slike sa jednog od njihovih poslednjih nastupa na Crnogorskom primorju, gde Desingerica patikom laganim pokretima udara devojku iz publike po glavi, te napisao sledeće saopštenje:

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Desingerica i Pljugica

 

- Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom "Desingerica i Pljugica". U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banjaluka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima - poručio je Draško putem objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instargam.com/draskostanivukovic, printscreen/tiktok

Draško Stanivuković, Desingerica i Pljugica

 

Desingerica, koji je već poznat po brojnim skandalima, momentalno je odgovorio putem svog Instagram profila, pa izazvao totalni haos sramnim izlaganjem:

- Hajde, razumem ove pevače koji se kače na nas, ali političare. Političari da skupljaju poene preko nas... Bajo, hajde mi, ali šta ti je Breskvica uradila, Breskvica, bajo... Hajde, razumem mene, ja sam kritičan, ne želiš da neko izgine od čarape. Desinger nije cava, bajo, nikada neću prestati da udaram ljude patikom, nećete mi oduzeti to. Sabotaža - urlao je reper iz petnih žila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading