SRPSKI REPER ISPROZIVAO SLOBU RADANOVIĆA, PA ZAPREPASTIO JAVNOST: Fanove udaram patikom u glavu, da bih ih krstio!

Autor:

Zabava

03.08.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica i Pljugica ne prestaju da nižu skandale, a o ovome bruje svi!

SRPSKI REPER ISPROZIVAO SLOBU RADANOVIĆA, PA ZAPREPASTIO JAVNOST: Fanove udaram patikom u glavu, da bih ih krstio!

Foto: printscreen/tiktok

Popularni reperi Dragomir Despić i Luka Bijelović, poznatiji u javnosti kao Desingerica i Pljugica, održali su nedavno nastup na Crnogrorskom primorju, a ubrzo se po internetu proširio skandalonzni snimak, na kom muzičar nepoznatu devojku iz publike udara patikom po glavi.

Naime, Desigerica je u jednom trenutku nastupa dao mikrofon obožavateljki iz publike koja je pevala uz muziku, da bi reper zatim izuo svoju patiku i sa njom je mlatnuo po glavi i licu.

Ipak, kako kažu, to je redovna pojava na njihovim nastupima jer oni tako iskazuju ljubav prema svojim obožavaocima.

Republika

Foto: M.P./ATAImages

 

- Mi imamo svoj pravac muzike, a naši fanovi su "pistaćofanovi". Taj momenat u kom ja devojku udaram patikom u glavu je bilo njeno "krštenje", odnosno njeno uvođenje u "pistać" tim. Tako pravimo naše sledbenike. Kada ih krstimo, u njihovim životima nema više onih slabijih civilnih pravaca muzike, od tada slušaju samo nas - rekao je Desingerica, pa otkrio da je na svakom nastupu zastupljena ogromna količina ludila u kome uživaju, kako oni kao izvođači, tako i celokupna publika.

- Na bini se osećam potpuno prirodno i slobodno, kao da sam kod kuće. Nisam fejk i zato me ljudi poštuju. Ja ovo radim iz ljubavi, novac mi je najmanje bitan. U pitanju je čist gušt.

Kako su se reperi zbog ovakvog ponašanja našli na meti kritika, oni su se osvrnuli i na komentare Slobe Radanovića, koji takođe nije pdržao ovakvo ponašanje na sceni:

Republika

Foto: ATA Images

 

- Niko nema gas kakav mi imamo i onda je skroz legitimno da se kolege ljute na nas. Ja bih se prvi ljutio da se neko pojavio sa ulice i uzeo sve simpatije publike. Voleo bih da se, recimo, Sloba Radanović pojavi na našem nastupu i nauči lekciju o tome kako se isti održavaju - rekao je Despić za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading