NAKON SRAMNOG OBRAĆANJA DESINGERICE, STANIVUKOVIĆ DONEO KONAČNU ODLUKU: Stiglo novo saopštenje!

Autor:

Zabava

18.08.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draško Stanivuković je odgovorio Desingerici na javne prozivke, pa saopštio svoju konačnu odluku!

NAKON SRAMNOG OBRAĆANJA DESINGERICE, STANIVUKOVIĆ DONEO KONAČNU ODLUKU: Stiglo novo saopštenje!

Foto: instargam.com/draskostanivukovic, printscreen/tiktok

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke, se oglasio i poručio da ne podržava koncert skandaloznih repera Dragomira Despića Desingerice i Luke Bijelovića Pljugice, koji bi trebalo da se održi u Republici Srpskoj.

Odmah nakon ovog saopštenja, oglasio se i Desingerica putem svog Instagram profila, a njegovo sramno obraćanje izazvalo je haos na društvenim mrežama.

- Hajde, razumem ove pevače koji se kače na nas, ali političare. Političari da skupljaju poene preko nas... Bajo, hajde mi, ali šta ti je Breskvica uradila, Breskvica, bajo... Hajde, razumem mene, ja sam kritičan, ne želiš da neko izgine od čarape. Desinger nije cava, bajo, nikada neću prestati da udaram ljude patikom, nećete mi oduzeti to. Sabotaža - urlao je reper iz petnih žila.

Republika

Foto: tanjug/Tara Radovanović, Instagram/desingerica.page

 

 

Na odgovor kontroverznog repera je reagova gradonačelnik Banja Luke.

- Nakon ovakve objave i reakcije pomenute grupe, vidim da je odluka da se ovaj nastup zabrani u Banjoj Luci bila ispravna. Međutim, nakon zabrane nastupa na javnim površinama, organizatori najavljuju održavanje koncerta u privatnom prostoru. Dragi roditelji i mladi ljudi, obratite pažnju šta se danas propagira mladim ljudima, na kakve koncerte idu i kakav sadržaj im se plasira na internetu. Što se tiče agencija koje budu promovisale ovakve i slične sadržaje, više neće moći računati na podršku Grada Banja Luka, a na sednici Saveza opština i gradova Republike Srpske ću predložiti da taj primer slede i druge lokalne zajednice. Svako treba da uradi koliko može, da se svi zajedno suprotstavimo ovakvim pošastima modernog društva - napisao je Stanivuković.

 

https://twitter.com/Stanivukovic_D/status/1692499013478592741

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading