NAŠA PEVAČICA POKAZALA NOVO LICE, SVI U ŠOKU: Indi PUKAO SILIKON, a onda usledila intervencija!

Autor:

Zabava

09.08.2023

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Aradinović Indi ponovo napravila haos na društvenim mrežama!

NAŠA PEVAČICA POKAZALA NOVO LICE, SVI U ŠOKU: Indi PUKAO SILIKON, a onda usledila intervencija!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Indira Indi Aradinović pohvalila se novim usnama i obrvama. Budući da sve deli sa pratiocima, oglasila i ovoga puta i otkrila da je nedavno bila na korekcijama.

Indi je pitala i pratioce da li im se sviđaju njene obrve i usne, komentari su se samo nizali, a mnogi su bili šokirani novim izgledom pevačice.

- Poenta je bila da vam pokažem moje nove obrvice i usnice - napisala je Indi dok je pokazivala novi izgled, a usput je išla ka terasi i zahvaljivala se na podršci.

 

Međutim, oni koji je prate u velikom broju konstatuju da je preterala sa uvećanjem usana, te da su joj iste "zauzele pola lica".

"Lepa žena, ne razumem zašto je ovo uradila sebi", jedan je od komentara.

Podsetimo, pevačica Indira Aradinović Indi morala je nedavno na hitnu operaciju, jer joj je pukao silikon. Indi je morala da zameni silikon u grudima koji joj je pukao, a potom se oglasila i otkrila šta se desilo.

Foto: Instagram.com

Indy Instagram

 

- Tačno je sve što ste čuli. Idem na hitnu operaciju. Pukao mi je silikon, a ujedno se i izlizao - otkrila je pevačica i dodala:

- S obzirom na to da već menjam silikon, povećaću i grudi za jedna broj veće - zaključila je Indi za Telegraf.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

09.08.2023 05:11

Uskoro će, kad se pohabaju silikoni, bolnice biti pune ranjenika : soba A : starlete i pevačice sa naprslim sisama, soba B : glumice sa napuklim zadnjicama, soba C : starlete, pevačice i glumice sa povredama uha, jagodica i nosa, soba D: pevači inficirani posle operacije smanjenja želuca, soba E : pevači sa zavojima na glavi posle transplantacije kose... 😅😂🤣😇🤕