NAŠ GLUMAC KRIJE DEVOJKU OD OČIJU JAVNOSTI, A 13 GODINA JE MLAĐA OD NJEGA: Ova lepotiva je izabranica Borisa Milivojevića!

Autor:

Zabava

08.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Milivojević dugo je krio svoju lepoticu!

NAŠ GLUMAC KRIJE DEVOJKU OD OČIJU JAVNOSTI, A 13 GODINA JE MLAĐA OD NJEGA: Ova lepotiva je izabranica Borisa Milivojevića!

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Glumac Boris Milivojević može da se pohvali bogatom karijerom koju je počeo da gradi još kao dečak. Naslovi koji se vežu za njegovo ime su od filmova "Idi mi, dođi mi" i "Mahovina na asfaltu", pa sve do serija "Zaboravljeni", "Crni bombarder", "Crni Gruja", "Munje".

 

Ipak o Milivojevićevom privatnom životu se malo zna. U mladosti je bio u vezi sa koleginicom Paulinom Manov, dok sada ljubi 10 godina mlađu slikarku Janu Stojaković.

Njih dvoje upoznali su se 2010. godine, a ubrzo je planula i ljubav.

 

 

Jana je svojevremeno za "Blic" izjavila da njihov zajednički život kod oboje podstiče kreativnost.

 

 

- Ne bih volela da se zabavljam sa kolegom slikarom, jer bi se tu javilo rivalstvo, preplitale bi se naše kreativnosti, pa bi i stvaralaštvo teško moglo da se odvoji. U Borisovoj i mojoj vezi dve umetnosti se nadopunjuju, ali svako ima svoj smer.

 

 

Boris Milivojević tokom svog učešća u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" pričao je o ljubavi sa izabranicom, te naveo da brak nije neophodan da bi se dvoje volelo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading