INDI GURAJU BAKŠIŠ I U SANDALE: Pevačica napravila rusvaj na veselju, evri lete na sve stane! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

09.07.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit scene usijale društvene mreže!

INDI GURAJU BAKŠIŠ I U SANDALE: Pevačica napravila rusvaj na veselju, evri lete na sve stane! (FOTO)

Foto: instagram.com/indy_ara_indira

Indi Aradinović neretko napravi rusvaj na svojim nastupima, a pevačica se sada pohvalila se ogromnim bakšišom koji je dobila na jednom privatnom veselju na kojem je pevala.

Naime, Indi je atmosferu dovela do usijanja, a koliko je oduševila sve prisutne, potvrđuje i pozamašan bakšiš kojim su je kitili dok je pevala. Ona je svojim "storijima" pokazala kako jedva drži pare koje je zaradila, a onda je sve nasmejala potezom kreativinih gostiju.

Kako se može videti, raspoloženi i zadovoljni ljudi su joj novčanice čak stavljali i u sandale, a ona je ovu situaciju rešila da zabeleži, a potom se i javno pohvali.

Republika

Foto: instagram.com/indy_ara_indira

Indi Aradinović bakšiš

Podsetimo, pevačica Indira Aradinović Indi proslavila je nedavno 37. rođendan u jednom baru, na veselju na kojem je pevala. Nju je na licu mesta dočekalo iznenađenje, pa je izneta torta, dok su oko pevačice bili baloni sa njenim imenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading