POZNAJE IH U DUŠU! Zvezdina deca IMPRESIONIRALA! On je BUDUĆNOST kluba, Eraković više nije tema broj 1! (FOTO)

Autor:

Sport

09.07.2023

13:32 >> 13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi strateg oduševljen partijma Nedeljkovića, Šljivića i Mijatovića na turniru u Rusiji.

POZNAJE IH U DUŠU! Zvezdina deca IMPRESIONIRALA! On je BUDUĆNOST kluba, Eraković više nije tema broj 1! (FOTO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda oduševila je fudbalsku javnost svojim partijama na Premijer kupu u Sankt Peterburgu. Puleni Baraka Bahara savladali su na otvaranju turnira Zenit (2:1), dok su u 2. kolu demonstrirali silu ubedljivom trijumfom nad Nefčijem (4:0). Izraelac polako ali sigurno slaže kockice, a prostora za napredak ima na pretek. Ipak, ono što je popularne "delije" ostavilo bez daha je šansa ukazana mladićima stasalim iznad južne tribine stadiona "Rajko Mitić".

Kosta Nedeljković, Jovan Šljivić i Jovan Mijatović impresionirali su svojim zalaganjem, umećem i trudom, a istog mišljenja je i bivši strateg omladinskog tima Crvene zvezde Slavoljub Đorđević koji je o ovom temi govorio za naš portal.

Republika

Foto: Starsport

Slavoljub Đorđević

- Klub treba da živi od Zvezdine dece, najveće blago crveno-belih su upravo njena deca. Zvezda je veliki klub i klub koji treba da bude konkurentan u Evropi i da igra na rezultat. Ali ako stručni štab uspe u nameri da igra na rezultat uz forsiranje svojih bisera, e to je pravi put. Crvena zvezda u ovom momentu, zajhvaljući Zvezdanu Terziću, Mitru Mrkeli i čitavoj upravi na pravom putu i tu nema dileme - rekao je nekadašnji trener omladinaca ekipa iz Ljutice Bogdana za "Republika.rs", a zatim apostrofirao ko je na njega ostavio najveći utisak:

- Kosta Nedeljković definitivno! Generalno u Srbiji je najveći deficit fudbalera na pozicijama štopera i bekova. U Zvezdi treba da razvijaju igrače upravo na tim pozicijama. Nedeljković je veliko otkrovenje i može se reći da reprezentivac Srbije Strahinja Eraković više nije tema broj 1 na Marakani. Mijatović je takođe talentovan fudbaler vredan pažnje.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Kosta Nedeljković i Daglas Santos

Ipak, Jovan Šljivić je pobrao simpatije pubilike svojim lucidnim potezima.

- Šljivić je ozbiljan biser, momak je 2005 godište. On u ovom momentu ima prostora za veliki napredak, sa njio treba ozbiljno da se radi kako na najbolji mogući način iskazao pravi potencijal.

Mladi stručnjak je za kraj naglasio:

- Nedeljković je ono što treba Zvezdi i trenutno je on najveći potencijal u klubu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading