DEKINTIRANA: Indi fura kupaći od pre 14 godina

Autor:

Zabava

06.07.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PevaČica uhvaĆena kako pozira u Egiptu u staroj krpici iz 2009. godine

DEKINTIRANA: Indi fura kupaći od pre 14 godina

Foto: Instagram.com

Indi

Pevačica Indira Aradinović Indi otputovala je u zemlju faraona, a tamo je pozirala u kupaćem koji je nosila i pre deceniju i po. Indi se slikala u Hurgadi ubrađena crnom maramom koju je nosila kao hidžab, prekrivajući i jedini vidljivi deo lica oko očiju velikim naočarama za sunce, dok je seksi telo istakla provokativnim jednodelnim kupaćim kostimom iz 2009. godine. 

Republika

Foto: Instagram.com

Indi, 2023. godina

Naime, postoji slika iz avgusta pomenute godine na kojoj pevačica nasmejana pozira u elegantnom odelu ispod kog je nosila upravo ovaj kupaći. Istina da je Indi u međuvremenu varirala sa kilažom, pa moguće da je posle 14 godina jedva dočekala da ponovo uskoči u ovu staru seksi krpicu, nakon mukotrpne borbe sa kilogramima. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Indi, 2009. godina

Podsećamo da je Aradinovićeva smanjila želudac, nakon čega je bila i životno ugrožena, jer je posle operacije došlo do komplikacija. Ipak, posle svega Indi je uspela da vrati staru liniju, pa joj sada očito ne smeta ni da fura stari kupaći.

Republika

Foto: Instagram.com

Indi, 2023. godina

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading