ZVEZDA SERIJE "FOLK" PALA SA BINE, a svi komentarišu njen STAJLING: Publika ZGROŽENA, pitaju se šta se sa njom dogodilo (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.08.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica šokirala fanove, izgorele društvene mreže!

ZVEZDA SERIJE "FOLK" PALA SA BINE, a svi komentarišu njen STAJLING: Publika ZGROŽENA, pitaju se šta se sa njom dogodilo (VIDEO)

Foto: ATAImages, TikTok/kejtbogicevic

Mlada pevačica Katarina Bogićević se proslavila ulogom Zvezdane Anđelković u seriji "Folk", a veliku pažnju privukla je i u muzičkom talent šou projektu "Tvoje lice zvuči poznato". Katarina je danas postala glavna tema na društvenim mrežama.

Naime, Katarina je objavila snimak sa svog nastupa u Rumi, a njen stajling izbio je u prvi plan. Ona je nastupala u biciklističkama i crvenom brusu, a bujno poprsje izbilo je u prvi plan. Bilo je pozitivnih, ali mnogo više negativnih komentara na račun mlade pevačice.

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se i snimak Katarininog pada sa bine tokom ovog nastupa, ali je ponovo veću pažnju privukao njen stajling.

- Jasno mi je da je lik objavio ovo zbog pada sa bine na kraju, ali ja gledam kako je od onakve pevačice devojka postala prava pravcata Zvezdana iz Folka, koju je glumila - napisao je jedan korisnik ove mreže.

"Ali stajling, da li je videla šta je na sebe navukla, pakao", "Biće da slabo vidi, ne znam kako joj je ovo lepo, da li se pogledala kad se obukla", "Kao vašarska pevaljka", "U komentarima pišu kao Vendi", "Užas, ne znam kako je ovako propala", "Vendi, jesi to ti sa 212kg?", "Strašno", "Pa šta je ovo?", "Mislila sam da će od nje biti zvezdetina", "Ovo ona mala Bogićević?", bili su neki od komentara korisnika društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading