TUŽNE VESTI U DOMU POPULARNOG PEVAČA! Alen Islamović skrhan bolom: Godine su učinile svoje!

Autor:

Zabava

30.07.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je tužne vesti saopštio svojim pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk

TUŽNE VESTI U DOMU POPULARNOG PEVAČA! Alen Islamović skrhan bolom: Godine su učinile svoje!

Foto: Promo foto

Alen Islamović

Popularni pevač Alen Islamović podelio je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk tužne vesti. Ljubimac, kog je smatrao članom porodice, i kojeg je imao 15 godina, preminuo je, a Alen ga je smatrao članom porodice.

- Zbogom dragi moj Uno. Idi tamo gde se gnezde svi dobri - napisao je Alen i dodao:

- Napustio nas je u tihom snu naš ljubimac Uno. Velika radost koja je uvek bila prisutna u našoj porodici. Godine su učinile svoje. Bio nam je sve prijatelj, saputnik, član porodice. Ljubav koju nam je on davao je bila beskonačna od prvog dana, 15 godina sa njim će biti nezaboravne - objavio je pevač.

Napustio nas je u tihom snu nas ljubimac Uno,velika radost koja je uvijek bila prisutna u našoj porodici.Godine su... Posted by Alen Islamovic on Saturday, July 29, 2023

Pevač je, inače, nedavno izazvao buru u javnosti, kad je pričao o odnosu sa kolegom iz "Bijelog dugmeta", Mladenom Vojičićem Tifom. Kako je istakao, njih dvojica se ne podnose i odnos su im uvek obeležavale svađe i tuče.

- Moj i Tifin odnos je nikakav. A i ne treba biti, što bi morao biti nekakav. Bolje da je nikakav. Dođemo na posao, odradimo svoje i svako svojim putem. To je pravi profesionalizam. Mislite da se Kit Ričards i Mik Džeger vole? Ne vole se nikako, ali, eto, na bini su stalno. I grle se čak. Ali se ne tuku. To je jačina Rolingstounsa - rekao je Alen za bosanske medije, pa dodao da je on od onih koji vole svoj posao i uživaju u istom bez obzira na međuljudske odnose:

Republika

Foto: Tanjug/M.Marković, S. Radovanović

Alen i Tifa

- Nisam tip koji negativno zrači, ne dolazim ljut na posao. Imate one portire koji moraju rano na posao, pa psuju po kući sve po redu jer znaju da moraju ustati u tri i doći na posao u pet, znaju šta ih čeka. Ja se tako prema poslu ne odnosim. Dolazim na koncerte spreman, odmoran, želim da zabavim ljude, a da se i ja dobro zabavljam, a ne da pravim probleme.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading