AKO JE ZA STAN U BEOGRADU, SLIKAJ SE GOLA: Jellena otkrila da li ulazi u RIJALITI, priznala kako joj je otac reagovao na PONUDU Plejboja! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.07.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nestala sa scene, pa otkrila zbog čega je nema na medijskom nebu Srbije!

Pevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jelena sa dva L, doživela je vrhunac karijere početkom dvehiljaditih godina, a potom nestala sa javne scene. Bila je posvećena diplomatiji i marketingu i našla se na funkciji direktora jedne javne ustanove, a sada se ponovo vraća pevanju.

Sinoć se pojavila na jednom gradskom događaju, gde je za Republiku otkrila zbog čega je više nema u medijima.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Jellena

- Nije moja odluka da ne učestvujem u medijima, nego nema formata. Ne učestvujem u rijalitijima koji su jako gledani, a mislim da mi možda tamo ne bi bilo mesto. Ja sam bila u "Prvom kuvaru Srbije", "Plesom do snova", a ovi rijalitiji, niti ja njima odgovaram, niti oni meni. Možda ako se nešto novo bude napravilo... - rekla je Jellena.

Jellena je ispričala kako je izgleda njen susret sa Natašom Bekvalac posle mnogo godina.

- Ja radim, moram da se pohvalim, imala sam koncert u Vrnjačkoj Banji pre Nataše Bekvalac. Nismo se videle neko vreme, baš smo se dobro ispričale. Sad idem na Zlatibor. Sećam se početka njene karijere, kad se pojavila kao princeza u belom u Herceg Novom. Rekla sam joj da ne pravi pauzu. To su naše priče, ne pričamo o momcima, bivšima, muževima... Ona je pametna žena, ona će sigurno naći stabilnog partnera jednog dana, hitovi su primarni njoj, kod mene je sad situacija obrnuta. Snimam pesme, imam sad jednu, grčka verzija, to će da bude u trendingu - otkrila je pevačica.

Republika

Foto: RTV Pink

Nataša Bekvalac

Pevačica nam je otkrila i kako održava prirodan izgled, a onda se podsetila ponuda da se slika gola za poznate časopise.

- Nadam se da će botoks za lice biti epidural, nadam se tome, jako se bojim igle. Ali ću morati jednog dana, onda me držite. Vraća se prirodni izgled, to mi sad ide u prilog. Ali ipak se traže i mlađe, sa drugim atributima. Svako hoće to da vidi. Ja sad kad bih se skinula, ne znam kako bi to izgledalo - istakla je ona.

- Ja sam se slikala za "CKM", Ceca, ja i Sanja Marinković, tri najprodavanija izdanja jer niko nije očekivao da ćemo se slikati. "Plejboj" jeste dao ponudu u to vreme, ali tata mi je tada rekao: "Koliko je to para? Ako je neki stan u Beogradu, slikaj se". Ali nema tih para... - otkrila je pevačica za Republiku.

O čemu je još pevačica pričala, pogledajte u snimku na početku ovog teksta.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Jellena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading