NAŠA MANEKENKA UPECALA MILIJARDERA: Isplivala intimna fotografija sa naslednikom britanskog moćnika! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

25.07.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpoznatijih srpskih manekenki Marija Žeželj u vezi je sa naslednikom britanskog milijardera ser Dejvida Barklija, Alisterom Barklijem.

NAŠA MANEKENKA UPECALA MILIJARDERA: Isplivala intimna fotografija sa naslednikom britanskog moćnika! (FOTO)

Foto: instagram.com/marijazezelj

Marija Žeželj

Srpska manekenka sa stalnom adresom u Sjedinjenim Američkim Državama, Marija Žeželj, više od godinu dana u srećnoj je vezi sa sinom britanskog milijardera ser Dejvida BarklijaAlisterom Barklijem. Žeželjeva, inače rođena Novosađanka, naslednika medijskog mogula upoznala je u Njujorku, gde živi od 2018. godine.

Kako saznaju domaći mediji, manekenka je do naslednika imperije došla preko zajedničke drugarice, a ona je bila ta koja je prva prišla Alisteru.

Republika

Foto: printscreen/Društvene mreže

Marija Žeželj sa novim dečkom milijarderom

Mariji se Alister odmah svideo. Njih dvoje danas ne bi bili zajedno da ona nije načinila prvi korak. Upoznala ga je preko drugarice, takođe manekenke. Prva mu je prišla i pitala ga da odu na dejt. Šta više, pitala ga je dva puta. Prvo je odbio, što je ona razumela, da bi sledeći put bila direktnija. Rekla mu je: "Očigledno je da se sviđamo jedno drugom, zašto gubiti vreme? Stvarno mi se sviđaš" - priča izvor za Informer.

Uprkos zavidnoj karijeri, čini se da je lepa Srpkinja posao poslednjih godina stavila po strani, što se može zaključiti i po njenom Instagram profilu na kome je prati više od 600.000 ljudi. Fotografije koje objavljuje najčešće su sa putovanja, a neke od mondenskih destinacija na koje odlazi su Kan, Havaji, Bahami, italijanski Alpi...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

U korist priče da Marija živi život na visokoj nozi, govore i fotografije na raskošnim jahtama, u skupim automobilima, te sa luksuznim tašnama brenda "Erme" koje se procenjuju na više desetina hiljada evra.

Marijin izabranik pre nekoliko godina našao se u središtu skandala nakon što je ser Fredrik objavio, a DailyMail preneo, video-zapis na kome Alister, navodno, postavlja prisluškivače u apartmanu njegovog strica, u pariškom hotelu "Ritz". Na snimku koji je objavljen vidi se mladić kako rukuje uređajem za prisluškivanje.

Porodicu Barkli proslavila su braća blizanci ser Dejvid i ser Fredrik Barkli. "The Sunday Times", 2020. godine, procenio je njihovo bogatstvo na sedam milijardi funti. Prema pisanjima medija, njihova kompanija Pres Holdings poseduje časopise "Apolo" i "The Spectator", a poseduju i Telegraph Group Limited, matičnu kompaniju listova "The Daily Telegraph" i "The Sunday Telegraph". 

Žeželjeva ima 23 godine i jedan je od najangažovanijih srpskih modela u svetu. Pažnju svetske javnosti privukla je kada je postala zaštitno lice brenda šminke pevačice Rijane. Uspešna je i kao jutjuberka, ima preko 400.000 sledbenika na ovoj platfotmi, a 2017. godine snimila je i prvu pesmu na engleskom jeziku koja broji više od 20 miliona pregleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading