POSLE HORORA NA LETOVANJU, OVO NISU OČEKIVALI: Porodici iz Srbije vraćen auto UKRADEN U GRČKOJ: "Bio je blizu Turske...Imali ste sreće"

Autor: Republika

Vesti

25.07.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auto je pronađen u gradu Ksanti blizu Kavale. U dobrom je stanju. Čekamo proceduru oko preuzimanja, napisala je Jelena iz Kragujevca u grupi Grčka info

POSLE HORORA NA LETOVANJU,  OVO NISU OČEKIVALI: Porodici iz Srbije vraćen auto UKRADEN U GRČKOJ: "Bio je blizu Turske...Imali ste sreće"

Foto: Printscreen

Porodici iz Kragujevca letovanje se pretvorilo u pravi košmar kada su im početkom jula u Solunu u Grčkoj lopovi ukrali automobil. Dvadesetak dana nakon toga stigle su i vesti koje nisu očekivali - automobil im je pronađen! 

-Dobar dan svima. Pronađen nam je automobil koji nam je bio ukraden u Solunu 4. jula. Auto je pronađen u gradu Ksanti blizu Kavale. U dobrom je stanju. Čekamo proceduru oko preuzimanja. Veliko hvala svima na podršci - napisla je Jelena.

Ispod njene objave ređali su se brojni komentari ljudi koje je ova lepa vest oduševila. 

"Kakvo olakšanje...Mogu zamisliti kako ste se osećali kad se to dogodilo i sve ovo vreme... Živi i zdravi bili... Veoma mi je drago što to čujem...", napisala je Duška. 

"Ovakvu vest retko čujem,super kad ste pronašli", nadovezala se Slavica.

Mnogi veruju da je ovo porodica imala ogromnu sreću jer je automobil pronađen blizu grčke granice.

"Blizu Turske...Imali ste sreće", napisao je Žika, a Aleksandar se nadovezao:

"Znači krenuo u Turkis, ali hvala bogu nije stigao. Srećan sam jer znam kakav je osećaj ostati bez auta, Imao sam čast i priliku biti u toj koži i evo 13 godina je prošlo, ali se oporaviti nikada neću bar psihički".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading