SMUČIO MU SE KONTAKT SA LJUDIMA! Miloš Bojanić prodaje vilu i seli se na BROD, dosta mu je svega!

Autor:

Zabava

25.07.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni folker odlučio da pobegne iod svih!

SMUČIO MU SE KONTAKT SA LJUDIMA! Miloš Bojanić prodaje vilu i seli se na BROD, dosta mu je svega!

Foto: ATA Images

Pevač i bivši rijaliti igrač Miloš Bojanić odlučio je da proda svoju famoznu vilu u Baošićima. Kako je otkrio ne đželi više da bude pored mora, već na moru i da tu provede ostatak života.

- Plan mi je da prodam ovu kuću i onu gore, milion i po i dva su procenili. Ja kažem ako je to između milion i po i dva, neka bude ovo prvo. Neću više da budem pored mora. Ostatak života ću s mojom Brankom biti na moru. Kupiću brodić, to što ulovim, to ćemo da pojedemo, ulje maslinovo, paradajz, luk, krompir, neću više da budem pored mora, odoh na more i da nikog ne vidim.

- Teško je i pevati i ovo drugo raditi. Sve je teško. Ali ja sam poznat kao veliki radnik pa mogu sve, i jedno i drugo je rad s ljudima, pa se snalazim nekako - priča on, a na pitanje da li nekada odmara, odgovorio je:

Republika

Foto: Srpski telegraf

Miloš Bojanić

- Negde od početka juna do sredine jula, pa od 20. avgusta nadalje. Tad je manje gostiju. Mi smo posle renoviranja dobili nov prostor, ali imamo, hvala bogu, stalne goste. Zeznuto je kad dođu novi gosti, pa nervozni s puta, pa vrućine, treba izdržati taj prvi dan.

Bojanić je ispričao i da li slobodno vreme provodi pecajući.

- Trenutno imam problem, nešto mi je brodić u kvaru, inače bi moj život bio mnogo bolji. A ovde je nemoguće naći majstora i rezervne delove. Jedan majstor, a stotinu nas, hoćemo kod njega jer drugog nema. Ali ja sam zahvaljujući mojim svetskim prijateljima nabavio delove u Čikagu i on će to meni da pošalje i sve će se srediti. Brodić i ja krećemo u ribolov. Noću ću živeti u vodi, a ovo popodne što ću biti na kopnu, biće kad se lepo naspavam, pa opet priprema, i tako ću ja da krenem da živim kako sam nekad živeo.

Republika

Foto: youtube, printskreen

Miloš Bojanić

Miloš je priznao i da ne zna mlađe izvođače poput Vojaža, Nućija, Breskvice, Jale, Bube...

- Ko? Ne znam stvarno. Video sam nešto u novinama, Vojaž ili Bojaž, nemam pojma, Breskvicu znam samo kao voće. Kakva Breskvica, nemam pojma (smeh). Jala i Buba, njih sam video na TV, ali ih nisam čuo da pevaju. Mislim, pevali su oni, ali nisam ih razumeo. Rastu znam, ali no koment, on je malo problematičan lik. Znam Anu Nikolić, nju više gledam nego što slušam - ističe Bojanić i otkriva da li ćemo ga možda gledati u novom rijaliti formatu:

- Nikad, pa nikad, pa tačka, pa opet nikad. Ja sam to jednom pokazao da umem i ne dao bog da ja jednu godinu mog života budem odvojen od porodice i prijatelja. Ne postoji taj novac koji bi mogao od ovog života što mi je ostalo da mi otkupi godinu zbog rijalitija - otkrio je on za "Kurir".

Republika

Foto: ATA Images

Miloš Bojanić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading