ŠEST OPERACIJA GRUDI ZA GODINU DANA: Sestričina Nataše Bekvalac ŠOKIRALA priznanjem!

Autor:

Zabava

25.07.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada Zoi priznala šta je sve radila na sebi

ŠEST OPERACIJA GRUDI ZA GODINU DANA: Sestričina Nataše Bekvalac ŠOKIRALA priznanjem!

Foto: Smedia promo

Pevačica Sara Šekularac, poznatija kao Zoi, odgovarala je na pitanja na svom Jutjub kanalu, te priznala da je išla pod nož zbog grudi i usana, ali da korekcijama nije zadovoljna.

Publika ju je upitala da li je povećavala usne, a onda je odgovorila da jeste i to dva puta previše, dok je grudi operisala šest puta.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zoi

- Zbog grudi sam se pokajala. Nije dobro ispala operacija. Operisala sam se kroz godinu dana... Šest puta ili tako nešto. Tako da žalim, definitivno, ali šta sad, Bože moj, ide se na suđenje pa možda nešto izvučem iz toga - ispričala je ona, koja je ime Zoi osmislila još u srednjoj školi, kada je imala želju da postane blogerka.

- Zato što sam htela da budem blogerka u, tipa, prvom srednje i bilo me je sramota toga. I onda sam izmislila Zoi Devon, bukvalno sam kucala „female names". To ne znači ništa. I kao, Zoi, nemam pojma... Kad je trebalo da izbacim pesmu, okej, Zoi - pričala je ona, koju uopšte ne pogaša to što su je i onda mnogi prepoznavali kao, tek, sestričinu poznate Bekvalčeve, „jer ona to svakako i jeste" - rekla je Zoi.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dragana Bekvalac

Sara je, inače, sestričina Nataše Bekvalac, ćerka njene starije sestre Dragane i stekla je veliku popularnost među mlađom publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading