TUŽNO JE ŠTO SU MLADI PUNI AGRESIJE: Nataša Bekvalac o INCIDENTIMA svojih kolega i STANJU Ane Nikolić! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

11.07.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica osudila ljude koji gađaju njene kolege, pa progovorila o stanju Ane Nikolić!

Popularna pevačica Nataša Bekvalac je nedavno izbacila duetsku pesmu sa Sašom Matićem, na koju je, kako ističe, ponosna. Ona je za Republiku govorila o tome koliko joj znači ovaj duet, ali i o drugim temama.

- Uživam u prelepim komentarima, pregledima, preponosna sam na to što je to Saša Matić, divim mu se godinama. Pesma "Nađi novu ljubav" je i na mom repertoaru, nju otpevam kada je kraj. Prelepa je pesma, samo sam par puta pomislila kako je emotivan čovek napisao - rekla je Nataša.

Nataša je osudila ljude koji gađaju izvođače na nastupima, te otkrila da li se njoj desila slična neprijatnost.

- Jedino čime su me gađali je cvećem i medvedićima, mislim da moja publika nije takva. Meni se za 25 godina nikada nije tako nešto desilo, tužno mi je i ružno kad vidim da se dešava, to ne bi trebalo nikome da se dešava, ni ko je na bini, ni van bine. Mladi ljudi, puni agresije, tužno. Zašto si došao da gledaš i slušaš nekoga koga gađaš? - istakla je Bekvalčeva.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Nataša Bekvalac

Beklvačeva će nastupiti na jednom festivalu za mlade, a otkrila je i da li joj nedostaje nešto iz perioda kad je imala 20 godina.

- Mnogo se dobro osećam u četrdesetim, da bi mi bilo šta iz dvadesetih nedostajalo - rekla je kroz osmeh ona.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ana Nikolić

Upitali smo je i kako komentariše stanje pevačice Ane Nikolić. Podsetimo, nedavno je u javnost procurio snimak pevačice koja moli za pomoć, dok po licu ima žive rane i usledili su mnogi komentari da je propala.

- To je jako ružno što se piše za jednu majku, jednu ženu, za jednu umetnicu. Šta znači propala? Svi imamo faze, to je previše intimna tema. Nikada ne bih dala sebi za pravo da kažem bilo šta na tako osetljivu temu. Jako pažljivo sa komentarima. Nekada možete da budete inicijator velikih i ružnih stvari - poručila je pevačica.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Nataša Bekvalac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading