DVE GODINE SE BORIO SA TEŠKOM BOLEŠĆU! Ovako je preminuli infuenser pričao o svojoj borbi, reči KIDAJU DUŠU!

Autor:

Zabava

25.07.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznatom influenseru koji je preminuo se nedavno vratila teška bolest

DVE GODINE SE BORIO SA TEŠKOM BOLEŠĆU! Ovako je preminuli infuenser pričao o svojoj borbi, reči KIDAJU DUŠU!

Foto: instagram.com

Poznati hrvatski arhitekta, influenser i stručnjak za marketing Marko Babić preminuo je u 31. godini života. Marko se dve godine hrabro borio sa sarkomom i svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram je redovno izveštavao o svom stanju.

U maju ove godine bolest mu se vratila.

- Tu smo gde jesmo: Sarkom se vratio u moj život. Nije mu puno trebalo, znam. Vratio se pomalo podlo. Našao me je u trenu kada sam zbog nepodnošljivih bolova bio olupina od čoveka koji jesam. Zadnja dva meseca za mene su bila daleko najizazovniji period u životu. Fizički sam trpeo stravične i teško opisive bolove - napisao je Marko. 

Republika

Foto: instagram.com

Marko Babić

Babić je tada podelio i ružne detalje.

- Psihički, glava je bila par metara ispod površine mora. U bolnicu sam ušao u takvom stanju da je Malička nakon prve noći u 6 ujutro nazvala Emu i zamolila je da nazove odeljenje. Ona se previše bojala da će ono "nevenčana" dobiti zlosretni dodatak - udovica. Činjenično, bolest se proširila na druge organe, što sigurno nije bajna vest. Osim na kostima, sada je i na plućima i mozgu. Ne znam vam reći u kolikoj je meri ova situacija teža od one prve. Zvuči loše, ali uveravam vas, nismo mi tu da sudimo što je loše, a što dobro. Vreme će vam pokazati, ja ionako već znam. Znam da će velikom broju ljudi biti knedla u grlu dok budu čitali ove redove, ali ne brinite. Moja glava nije programirana da veruje u koncept neuspeha - govorio je Babić tada, koji je uvek bio zahvalan fanovuima na podršci.

- Teško je rečima opisati kako se osećam čitajući komentare i poruke koje ste meni i nama poslali. Ja stvarno verujem u energiju koju šaljete. Naravno, ključna na ovom putovanju uvek će biti ona koja izlazi iz mene. Zato uostalom i pristupam svemu ovako kako pristupam. Ali duboko u srcu ja znam da i svaka pozitivna misao, svaka molitva, svaka lepa želja koju vi pošaljete u svemir ima svoju težinu. A onda kada u igru ubacim matematiku i shvatim koliko vas zapravo ima. Koliko je to energije....ludo. Verujte mi, sve se to broji, sve se to negde skuplja. Svaka vaša misao mali je korak na mom putovanju - napisao je on svojim pratiocima.

Republika

Foto: instagram.com

Marko Babić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading