POBRKAO LONČIĆE! Sramota Dragana Đilasa: Ako njega pitate - Vučić je KRIV što Jokić NE IGRA za reprezentaciju!

Autor:

Sport

25.07.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramne optužbe na račun predsednika Srbije!

POBRKAO LONČIĆE! Sramota Dragana Đilasa: Ako njega pitate - Vučić je KRIV što Jokić NE IGRA za reprezentaciju!

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ, žestić, Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije oslabljena će na Svetsko prvenstvo koje se održava od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Svetislav Pešić na Mundobasketu neće moći da računa na Nikolu Jokića, Nikolu Kalinića, Vasilija Micića i još neke veoma bitne košarkaše, te i šanse našeg nacionalnog tima za visok plasman drastično opadaju.

Jokić je odlučio da odbije Srbiju jer se navodno istrošio, kako mentalno, tako i fizički, a o svemu tome govorio je i selektor Svetislav Pešić.

Obavljeno je nekoliko razgovora, to su bili razgovori najbolji koje sam imao sa igračima. Istrošio se i mentalno i fizički, nije spreman da preuzme odgovornost. Nije na spisku! Ja bih voleo da pričamo o igračima koji su na spisku, a videćemo kasnije da li će vas to zanimati - rekao je Pešić na okupljanu reprezentacije.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jokić

 

Izostanak Jokića iz nacionalnog tima opozicioni mediji pod patronatom Dragana Đilasa iskoristili su kako bi napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića! U sramnom tekstu sa naslovom "Krivci što Srbija na Mundobasket ide bez pola tima su Vučić, Danilović i Pešić" novinari portala Direktno na podmukao način udarili su po predsedniku iznoseći niz laži i neistina.

Jokić, Lučić, Kalinić, Micić... neće igrati na Svetskom prvenstvu. Krivci za to su Aleksandar Vučić, Predrag Danilović i Svetislav Pešić. Prvi, Aleksandar Vučić, što je na predlog Bože Maljkovića predložio Daniloviću da umesto Kokoškova dovede Pešića i obećao da će njegove basnoslovne troškove od pola miliona evra platiti Telekom - stoji, između ostalog, u tekstu.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jokić

 

Ovakve tvrdnje nemaju veze sa istinom, te su Dragan Đilas i njegovi glasnogovornici još jednom pokazali pravo lice. Njima nije bitno ni da li Jokić igra, ni ko će ostaviti srce za Srbiju - važno je samo da se žestoko, i na što odvratniji način, udari po Aleksandru Vučiću!

Jokića nema u timu, ali krivac za to ne može da se traži u predsedniku Srbije već u brojnim drugim razlozima. Narodu u našoj zemlji sada ne preostaje ništa drugo već da pruži podršku momcima koji će predstavljati Srbiju! Nema sumnje da će Bogdan Bogdanović i ostali "ostaviti srce na terenu" kako bi se vratili sa medaljom, a ako u tome slučajno ne uspeju - nema sumnje da će portalu Direktno i Draganu Đilasu krivac ponovo biti Aleksandar Vučić!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (47)

Loading
Nana

25.07.2023 11:37

Za razliku od Đilasa Vučić svaki dan radi sto se da videti. I Đilas je radio ali za sopstveni džep.

Nana

25.07.2023 11:39

Bolje bi bilo Đilasu da ne gura nos tamo gde mu nije mesto.

Dana

25.07.2023 11:39

Njima je Vučić kriv i kad se prehlade!

Slavka

25.07.2023 11:43

Koliko neki ljudi, poput Djilasa, idu daleko samo da bi imali neki razlog da napadnu Vučića. Ništa im nije sveto.