VELIKA TAJNA NAŠEG PEVAČA O POČECIMA: Boban Rajović progovorio o Čoli, ovo javnost nije znala!

Autor:

Zabava

22.07.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač ispričao je da Zdravka Čolića poznaje od 1998. a kad su se sreli 12 godina kasnije priseća se kako ga je savetovao: "Ako hoćeš naslovnicu, kaži da si ti imao više žena od mene, što je laž. Ako kažeš da sam ja imao više žena, to svi znaju!"

VELIKA TAJNA NAŠEG PEVAČA O POČECIMA: Boban Rajović progovorio o Čoli, ovo javnost nije znala!

Foto: Andreja Damnjanović

Folk pevač Boban Rajović progovorio je o svojim počecima, te otkrio da je nastupao kao predgrupa Zdravku Čoliću pre nego što se afirmisao kao pevač. On se u velikoj ispovesti u kojoj je govorio o tome kako je s mukom napravio uspešnu karijeru prisetio i saveta koje mu je svojevremeno dala jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, pa ispričao i zanimljivu anegdotu sa Čolom, koji ga je, kako kaže, prozivao kad je napokon postao ime na estradi.

Republika

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić savetovao Bobana Rajovića kako da daje intervjue


- Bio sam predgrupa Zdravku Čoliću jednom prilikom pre početka moje karijere. To je bilo 1998, imao sam kosu, bio sam šatiran. Pevao sam na istom mikrofonu na kom i Zdravko. Bio sam preponosan. To je bilo u Danskoj. Tu je bila bivša Juga. Imao sam 20 i nešto godina. Mile Kitić i Čola ne stare. Ja sam ponosan na svoje bore - iskreno ističe Boban, pa se vraća na priču o Čoli:

- Tokom jednog intervjua sam imao pitanje: "Ko je imao više žena, Čola ili ti?" Žurio sam na aerodrom, isprintao sam taj intervju i stavio ga u džep. Čolu nisam video od 1998. I 2010. vidim ga, ne znam da li me se seća. Postao sam ime. Umesto ja njemu da se javim, javi se on meni. Počeo je da me proziva da sam se uobrazio. I ja mu pokažem intervju. On kaže: "Ako hoćeš naslovnicu, kaži da si ti imao više žena, što je laž. Ako kažeš da sam ja imao više žena, to svi znaju."

Foto: ATAImages

Boban Rajović kaže da su ga prvi primetili Viki Miljković i njen suprug Taške


Danas popularni folker ispričao je i kako su ga koleginica Violeta Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške prvi primetili i podstakli da napravi karijeru kakvu danas ima na estradnoj sceni. Međutim, pored velikog rada i truda, Boban otkriva da je morao da ulaže i mnogo novca, za koji se isprva snalazio kako je znao i umeo.
- Viki i Taške su me prvi zapazili i rekli mi da nisam normalan, zašto ne krenem da snimam pesme. Kada su mi rekli koliko sve to košta, samo što nisam pao u nesvest. Nisam imao te pare kod sebe. Išao sam glavom kroz zid. Došao sam u Beograd bez dinara - iskreno prepričava Rajović svoju životnu priču.

Pred nastup sam gurao kola, ruke su mi smrdele na benzin

Rajović opisuje i kako se snalazio na gostovanjima kad nije imao para ni za najosnovnije stvari.

- Radio sam 2010. Cibonu (sportska dvorana u Zagrebu, prim. aut.). Tada nisam imao podršku medija, nije bilo društvenih mreža, nije bilo radio-stanice. Išao sam po Zagrebu i lepio plakate. Nisam imao para. Imao sam stari auto. Stao je, a ja nisam imao goriva. Kad je nestalo, gurao sam automobil da bih sipao gorivo. Izašao sam na binu, a ruke mi smrde na benzin - priča Boban.

Živeo sam u bedi s Bojanom Marovićem i još dvojicom cimera

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bojan Marović svojevremeno bio cimer Bobana Rajovića


Boban uvek rado govori o tome kako je iz nemaštine uspeo da se probije do vrha estrade.

- Kada sam došo u Beograd, živeo sam sa četiri cimera u stanu. Za 24 godine karijere, to je za mene najlepši period. Nas četiri drugara. U tom stanu s nama živeo je i Bojan Marović, koji je tada bio velika tinejdž-zvezda. Donosio je stalno neke medvediće s nastupa. Rekao sam mu: "Pusti medvediće, Boki, daj malo para." On je umeo da popije i poslednji jogurt koji smo imali. Posle toga je usledila pesma "Usne boje vina" 2007, tada je eksplodiralo sve.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading