GODINAMA KASNIJE OTKRIVENA JEZIVA ISTINA O SAMOUBISTVU ČUVENOG GLUMCA! Robin Vilijams prolazio kroz pakao, patio od ''bolesti duhova''!

Autor:

Zabava

22.07.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga pokojnog Robina Vilijamsa otkrila istinu o njegovom životu pred smrt.

GODINAMA KASNIJE OTKRIVENA JEZIVA ISTINA O SAMOUBISTVU ČUVENOG GLUMCA! Robin Vilijams prolazio kroz pakao, patio od ''bolesti duhova''!

Foto: Tanjug/AP

11. avgusta 2014. godine glumac Robin Vilijams sebi je oduzeo život, a vest o njegovoj smrti je potresla čitav svet.

Njegova biografija je objavljena 2018. godine, a autor Dejv Itzkof izneo je dotad nepoznate detalje o Robinovom životu. Naime, glumcu je postavljena pogrešna medicinska dijagnoza, zbog čega je godinu dana prolazio kroz agoniju, da bi na kraju oduzeo sebi život u svom domu u Kaliforniji.

Godinama je svojim ulogama uveseljavao i zasmejavao milione obožavatelja, dok se privatno borio s teškim problemima.

Naime, lekari su mu pogrešno dijagnostikovali Parkinsonovu bolest, a istina o njegovoj bolesti je isplivala tek nakon izvršene obdukcije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Robin Vilijams se ubio 2014. godine

Na primer, kada je snimao film "Noć u muzeju: Tajna grobnica", glumac je imao problema s pamćenjem teksta, a mučili su ga i gorušica, gubitak mirisa i poteškoće sa mokrenjem.

- Svakog dana mi je jecao u naručju. Samo je plakao i govorio da više ne zna da bude smešan. Bilo je grozno - rekla je jednom prilikom šminkerka glumca.

Javnost je godinama nagađala zbog čega je sebi oduzeo život pre svega zbog činjenice da je uvek bio nasmejan, a njegova supruga je otkrila da je razlog takozvana "bolesti duhova" odnosno demenciji Luijevih tela. Doktori s kojima je njegova supruga Suzan razgovarala rekli su da je u pitanju jedna od najgorih bolesti s kojima su se u životu susreli.

Samo nekoliko sati pre nego što je sebi oduzeo život, Vilijams je proživljavao paranoidno ludilo.

- Vaš mozak zapravo stvara priču o tome što mislite da je stvarnost, a ljudi oko vas nisu u stanju da vas vrate u stvarnost. Taj osećaj je strašan i za obolelog i za osobu koja o njemu brine. Osećate se užasno nemoćno kada shvatite da ništa što kažete ili učinite osobu ne može da vrati u stvarnost - ispričala je Suzan otkrivši da su mu ponekad bili potrebni dani da uspe da odvoji fikciju od stvarnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading