MAJA NIKOLIĆ PROGOVORILA O BULIĆU I NJIHOVOJ PROŠLOSTI: Pevačica otkrila kada su se poslednji put videli, pa priznala šta misli o BRAKU sa Anom Ćurčić!

Autor:

Zabava

15.07.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić se oglasila za Republiku i otkrila sve o poznanstvu sa Acom Bulićem!

MAJA NIKOLIĆ PROGOVORILA O BULIĆU I NJIHOVOJ PROŠLOSTI: Pevačica otkrila kada su se poslednji put videli, pa priznala šta misli o BRAKU sa Anom Ćurčić!

Foto: ATAImages

Nakon što se pojavila vest o pesmi Maje Nikolić ,,Dragane" da je posvećena čuvenoj fudbalskoj legendi, Aci Buliću, portal Republika kontaktirao je pevačicu kako bismo čuli i njenu stranu priče. 

Foto: ATAImages

Aca Bulić i Maja Nikolić

 

Podsetimo, na Tviteru se pojavio isečak Majine pesme, sa tekstom da je ona svojevremeno bila ludo zaljubljena u Bulića, nakon čega se oglasila za Republiku. Nakon što se odazvala našem pozivu, Maja je odmah u startu na naše pitanje o Buliću, prekinula svaku priču, ističući da ne želi da komentariše više ljude koje skoro tri decenije nije videla, ali je istakla da ga i dalje voli kao prijatelja. 

Foto: Nikola Mutić

Maja Nikolić

 

- Istina je da je pesma posvećena Aci Bulići, ali ga ja zaista nisam videla 25 godina, tako da ne bih ništa komentarisala o tome. Iskreno, ja njega i dalje cenim i poštujem, jer je on pre svega jedan gospodin i ostao je šmeker, želim mu sve najlepše u životu i u novom braku, zato i ne želim da bilo šta drugo komentarišem. Nismo se dugo videli, ali eto, to je i danas jedan od velikih hitova koji se slušaju svuda - izjavila je Maja za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading