MAJA NIKOLIĆ I BULIĆ BILI LUDI JEDNO ZA DRUGIM! Nakon bolnog raskida, pevačica mu posvetila pesmu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.07.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Nikolić svojevremeno je svoj veliki hit posvetila Aci Buliću.

MAJA NIKOLIĆ I BULIĆ BILI LUDI JEDNO ZA DRUGIM! Nakon bolnog raskida, pevačica mu posvetila pesmu! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Aca Bulić glavna je tema javnosti mesecima unazad kada je u rijaliti program ''Zadruga'' ušla njegova bivša devojka i prva ljubav Ana Ćurčić kako bi se suočila sa nevernim nevenčanim suprugom Zvedanom Slavnićem.

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Bulić

Bulić je poznat kao neko za kim su žene ludele, a bio je i sa dosta dama sa javne scene, među kojima je i pevačica Maja Nikolić.

Foto: Nikola Mutić

Maja Nikolić

Maja je tokom svog učešća u rijalitiju ''Farma'' govorila o svom odnosu sa Bulićem, tvrdeći da ga ona najbolje poznate jer je sa njim provela dve godine u emotivnoj vezi, pa priznala da je upravo njemu posvetila čuveni svoj hit ''Ubile me, Dragane, Dragane.''

- Oni se hvale nekim kriminalcima i jakim ljudima, ja sam u vezi bila s Acom Bulićem i njemu sam posvetila pesmu "Ubile me, Dragane, Dragane" jer je njemu pravo ime Dragan. Tako da to što oni pričaju su smešne priče - izjavila je Maja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading