ŠMIZLA UHVAĆENA NAKON AKCIJE PROTIV ANE ĆURČIĆ: Pratili smo je u stopu, a jedan DETALJ je sve šokirao!

Autor:

Zabava

12.07.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo Šmizlu nakon što se udružila sa Milenom Kačavendom protiv Ane Ćurčić!

ŠMIZLA UHVAĆENA NAKON AKCIJE PROTIV ANE ĆURČIĆ: Pratili smo je u stopu, a jedan DETALJ je sve šokirao!

Foto: Republika

Sinoć je tokom emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević pročitao poruke koje su Ani Ćurčić poslale prvo Milena Kačavenda, a potom Jovana Novakov Šmizla. Milena je ove snimke podelila na svom storiju i prokomentarisala Anu.

Foto: M. M./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Milena Kačavenda, Ana Ćurčić, Jovana Novakov Šmizla

 

Javila se i Šmizla, koja kaže: "Darko, sa Milenom se kuckam sad. Pitaj, da li i ja mogu da budem kuma, imam i ja roleks, a Milena onaj što je izvadila iz rema. Kako se oseća sada kad joj je kuma završila da joj Aca kupi roleks, a njen je zaermila preko tebe i plaćala kamatu" - glasila je Šmizlina poruka.  

Mhm, one se sada igraju sa nekim stvarima, sa kojima ne bi trebalo da se igraju ni jedna, ni druga. Rekla bih Šmizli da joj je bila dobra haljina kod Anđele u emisiji. I neka se druži slobodno sa Milenom Kačavendom, znate kako se kaže, našla krpa zakrpu. Baš bih se zahvalila svojoj dugogodišnjoj prijateljici što mi je upravo pokazala svoje pravo lice - istakla je Ana.

 

Daljim tragom, uhvatili smo Šmizlu u vrlo opuštenom izdanju. Naime, Šmizlu smo uhvatili na obrenovačkom vašaru, gde je bila vrlo ozbiljna, kao da je brinula za nešto, a sve vreme je pričala sa misterioznom plavušom. 

Za sada nije poznato ko joj je pravio društvo, ali definitivno da Šmizla poseduje informacije, koje se Ani Ćurčić neće svideti kada ih budela iznela. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading