PRESEO MU ODMOR: Viktor Živojinović povređen u Monaku, hitno se vratio za Beograd!

Autor:

Zabava

14.07.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brenin i Bobin mlađi sin se vratio u našu prestonicu kako bi se oporavio

PRESEO MU ODMOR: Viktor Živojinović povređen u Monaku, hitno se vratio za Beograd!

Foto: ST/Dragan Kadić

Viktor Živojinović

Luksuzno putovanje mlađeg sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića prekinulo se zbog njegove povrede, prenosi "Svet". Viktor Živojinović se radovao Monaku, ali je morao hitno da se vrati u Srbiju, nakon što se okliznuo i izvrnuo nogu, a otok i bol u koleninu nisu prolazili ni pored hladnih obloga i lekova.

Republika

Foto: ATA Images

Viktor Živojinović

Kako se dalje navodi, Viktor se ozbiljno zabrinuo i rešio da ode u Beograd i obavi sve lekarske preglede. Kad je pozvao majku da joj kaže da mu čekira prvi let, ona je doživela šok, jer se odmah setila kako je prošla kada je pala u Hrvatskoj, slomila obe ruke i završila u bolnici u gipsu.

- Viktor je nezgodno stao na nogu i kvrcnulo mu je koleno. Ništa nije strašno, ali Brena je paničar, odmah joj sve najgore prođe kroz glavu. Viktor joj je rekao da mu čekira prvi let za Beograd, što ona nije uradila jer je bila izgubljena, pa je Boba to rešio. Inače, kada su takve situacije, sinovi izbegavaju da je zovu, jer mnogo brine, ali Viktor nije baš očekivao dramu. Njemu jeste preselo putovanje, ali zdravlje je na prvom mestu i zato se vratio. Plus, oni u kući imaju aparat koji regeneriše tkiva i ubrzavava oporavak, tako da mu to dosta olakšava bol - navodi izvor blizak Živojinovićima za "Svet".

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/lepabrenaa

Viktor Živojinović i Lepa Brena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

14.07.2023 11:43

Jadno dete