ZABRANJENA SAM ZATO ŠTO DOLAZIM IZ SRBIJE: Jeleni Karleuši OTKAZAN nastup u Hrvatskoj, pevačica se HITNO oglasila!

Autor:

Zabava

14.07.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je imala zakazan nastup na osrvu Barbarinac

ZABRANJENA SAM ZATO ŠTO DOLAZIM IZ SRBIJE: Jeleni Karleuši OTKAZAN nastup u Hrvatskoj, pevačica se HITNO oglasila!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, pixabay.com

Pevačica Jelena Karleuša je danima najavljivala nastup na ostrvu Barbarinac u Hrvatskoj, ali je on otkazan. Jelena se oglasila putem društvenih mreža i saopštila da do njega neće doći zbog sramnog razloga.

- Sa žaljenjem obaveštavam sve moje fanove u Hrvatskoj da je moj koncert planiran za sutra na ostrvu Barbarinac – otkazan od strane vlasti u Hrvatskoj. Razlog je šokantan i sramotan – zato što dolazim iz Srbije - istakla je Karleuša na svom Instagram profilu, pa nastavila:

Republika

Foto: Marija Mladjen/ATAImages, Pixabay.com

Jelena Karleuša

- Iskreno, ovakve stvari u 21. veku?! Primitivizam, rasizam, šovinizam, fašizam, kretenizam, idiotizam. Pozdrav za sve moje fanove u Hrvatskoj koji su masovno kupili karte uz poruku – širite mir, ljubav, toleranciju i ne dozvolite mržnji da truje zajedničku budućnost svih nas dobrih ljudi! Neka nas muzika spaja! Volim vas! JK - dodala je ona.

Ovo nije prvi put da našim pevačima budu otkazani nastupi u Hrvatskoj, a u sličnoj situaciji nalazili su se Ana Bekuta, Miroslav Ilić, Dragan Kojić Keba, Zorana Mićanović i mnogi drugi, dok se o mogućem otkazivanju Karleušinog nastupa nedavno spekulisalo, kao i o otkazivanju nastupa Ace Lukasa i Harisa Džinovića.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jelena Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Srb

14.08.2023 09:45

E tako lepo, svaka cast… Bas se pitam kad ce nasi tako da srede ovu nasu “scenu” pa da ne gledamo i ne slusamo njiove necu reci sta…