KARLEUŠA ODBRUSILA HRVATIMA! Prva reakcija pevačice na najavljenu ZABRANU!

Autor:

Zabava

26.06.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba je danas odjeknula vest da Hrvati traže da se Jeleni Karleuši i Aci Lukasu zabrani da nastupaju u ovoj zemlji!

KARLEUŠA ODBRUSILA HRVATIMA! Prva reakcija pevačice na najavljenu ZABRANU!

Foto: Marija Mladjen/ATAImages, Pixabay.com

Kako su danas preneli regionalni mediji, u Hrvatskoj ponovo negoduju zbog nastupa srpskih pevača. Iz "Domovinskog pokreta Kaštela" reagovali su na društvenoj mreži Fejsbuk zbog najavljenih izvođača koji bi ovog leta trebalo da nastupaju na Barbarincu, a pre svih im smetaju Jelena Karleuša i Aca Lukas. Kako navode, radi se o arheološkom lokalitetu s pomorskom i kopnenom arheološkom zonom u Kaštelanskom zalevu i omiljeno je izletište Kaštelana, Vranjičana, Solinjana i Splićana.

Republika

Foto: Pixabay.com, M.P./ATAImages, ATA Images/Antonio Ahel

 

Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo Karleušu kako bismo čuli njeno mišljenje o svemu ovome, a njen PR menadžer je za Republiku objasnio da ne treba nikome da se zabrajuju nastupi zbog mišljenja pojedinaca, te i da su hrvatski izvođači u Srbiji uvek lepo prihvaćeni. 

- Neretko se dešava da se pojedinci zalažu za ovakve inicijative. Muzika je tu da nas sve spaja, a ne da nas deli po bilo kojoj osnovi, nacionalnoj ili nekoj drugoj. Koliko znam, svi hrvatski i drugi izvođači su vrlo dobro došli kod nas, pa ne vidim razlog zašto bi drugačije bilo sa našim izvođačima kod njih - ističe on, pa dodaje:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

- Jelena dugo godina nastupa u svim zemljama bivše Juge, pa i u Hrvatskoj. Njeni koncerti su uvek prepuni publike, unapred rasprodati, a najveći broj posetilca su upravo njihovi državljani, što govori o tome da publika želi da užva u Jeleninoj muzici i nastupu. Ne vidim zašto bi mišjenje nekog pojedinca bilo važije od tolikih ljudi koji pošuju i vole i slušaju njenu muziku - zaključuje on za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading