OTAC MI JE FALIO TOKOM ODRASTANJA! Teodora Bjelica iskreno o BOLNOJ životnoj temi: Majku sam zaticala kako sedi i PLAČE!

Autor:

Zabava

12.07.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Bjelica progovorila je o odrastanju bez oca.

OTAC MI JE FALIO TOKOM ODRASTANJA! Teodora Bjelica iskreno o BOLNOJ životnoj temi: Majku sam zaticala kako sedi i PLAČE!

Foto: Tanjug/pixabay/printscreen/teodorabjelica

Glumica Teodora Bjelica, ćerka poznate glumice Gordane Bjelice ne krije da joj je otac falio tokom odrastanja, čiji identitet nije želela da otkriva. Podsetimo, godinama se spekuliše da joj je otac pokojni novinar i ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski, ali te navode nikada niko nije potvrdio.

- Falila mi je očeva figura tokom odrastanja, ali majka mi je pružila ljubavi dovoljno za oba roditelja. To što nisam rasla i uz oca, nisam doživljavala tragično. Mnogo mi je značila njena podrška, i u životu, i u karijeri. Nemam veće ljubavi i prijatelja od nje. O svemu kroz šta prolazim u životu pričam sa njom i jedino ona može da me razume. Ipak, volela bih da moja deca imaju oba roditelja - počinje priču Teodora za Informer i dodaje:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Teodora Bjelica

- Bilo joj je teško kao samohranoj majci. Samo ona zna kroz šta je sve prošla. Dešavalo se da je zateknem kako sedi i plače. Dva puta je dolazila Hitna pomoć jer je kolabirala od previše posla i morala je da primi infuziju. Nije mogla sve da postigne. Morala je istovremeno i da radi, i da me čuva, jer nije imala nikakvu pomoć. Borila se da zaradi novac kako bi platila kiriju i račune. Bilo je dana kada nismo imale ni za najosnovnije potrebe, kao i svaka prosečna porodica devedesetih.

Foto: printscreen/instagram.com/teodorabjelica

Teodora Bjelica i Gordana Bjelica

Teodora ne krije da bi volela da ima brata ili sestru.

- Žao mi je što sam jedinica. Međutim, kao dete sam bila veoma posesivna prema mami i nisam htela ni sa kim da je delim. Kad bi nam došao majstor u kuću, pitala bih ga: "Što gledate u moju majku?", a imala sam samo pet godina. I da je htela, od mene nije mogla da ima nekog ili da se uda. Nikada nije dovela partnera u kuću. Sećam se da me je jednom pitala: "Hoćeš li da ti rodim brata ili sestru?", a ja sam kao iz topa odgovorila: "Nipošto!". Nije mogla od mene ni u kupatilo da ode, koliko sam bila vezana za nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading