MEGA DOBILA OZBILJNO POJAČANJE! Kompanija Komtrejd postala SPONZOR srpskog kluba!

Autor:

Sport

12.07.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nego zanimljiva saradnja.

MEGA DOBILA OZBILJNO POJAČANJE! Kompanija Komtrejd postala SPONZOR srpskog kluba!

Foto: Comtrade

Mega i Komtrejd ostvarili saradnju

Košarkaški klub Mega već godinama spada u sam krem timova u Srbiji, ali i regionu.

Mnogi vrhunski igrači ponikli su upravo u ovoj ekipi koja je planeti dala i imena poput Nikole Jokića i Vasilija Micića.

Sada će mladi košarkaši Mege imati još bolje uslove za rad pošto je ovaj klub potpisao sponzorski ugovor sa kompanijom Komtrejd.

Tehnološka kompanija koja je jedan od lidera na ovim prostorima pomoći će Megi u razvoju, a više o samoj saradnji otkrio je Veselin Jevrosimović, vlasnik Komtrejda.

Republika

Foto: Comtrade

Kompanija Komtrejd i košarkaški klub Mega ostvarili su saradnju

 

- U svetu u kojem tehnologija napreduje sve brže, svaka uspešna IT kompanija mora da ima srce sportiste, urođenu težnju da se ide ukorak, da se bude prvi. U skladu sa konceptom ’Tomorrow's technology today’, mi želimo da podržimo mlade talente odmah, bez odlaganja, jer se vreme u hi-tech svetu doživljava slično kao i u sportu, sa njim se uvek trkamo - istakao je Veselin Jevrosimović, a na njegove reči nadovezao se generalni menadžer Mege Goran Ćakić:

- Svaka nova sezona nosi nove izazove a na putu ka novim sportskim uspesima i stasavanju nove generacije mladih i talentovanih košarkaša po čemu je naš klub poznat, veoma nam je značajna podrška kompanije Comtrade kao jedne od najuspešnijih kompanija u ovom regionu. Verujem da je početak uspešne saradnje na zadovoljstvo obe strane i mi ćemo svakako potruditi da opravdamo poverenje koje nam je ukazano.

Saradnja je ostvarena na obostrano zadovoljstvo i nema sumnje da će biti od koristi, kako Megi, tako i Komtrejdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading