RASKINULI IGOR KOJIĆ I TEODORA BJELICA! Isplivali svi detalji kraha veze: Kebin sin je gušio!

Autor: P. R.

Zabava

06.07.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica sve potvrdila!

RASKINULI IGOR KOJIĆ I TEODORA BJELICA! Isplivali svi detalji kraha veze: Kebin sin je gušio!

Foto: printscreen, E-Stock

Sin folkera Dragana Kojića Kebe, bivši fudbaler Igor Kojić, i mlada glumica Teodora Bjelica, posle nekoliko meseci naizgled idilične ljubavi, navodno su odlučili da stave tačku na svoju vezu.

Naime, kako saznaju domaći mediji od dobroobaveštenog izvora, par je raskinuo nedavno i od tada nemaju nikakav kontakt. O vezi, kao i o razlozima raskida nikada nisu želeli da govore, ali kako kažu upućeni, njih dvoje su imali potpuno drugačija interesovanja u životu i sve čudi kako su i toliko izdržali zajedno.

- Igor i Teodora su raskinuli pre nekoliko nedelja. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da bivši Severinin muž nikako nije za nju. To su joj rekle i sve prijateljice, ali ona je bila baš zaljubljena u njega. Ipak, s vremenom su počele nesuglasice, te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu i da nije za nju. To je sve počelo da je guši. Sela je s njim i objasnila mu da je najbolje da zasad naprave pauzu. Igoru nije bilo pravo, ali složio se s njenom odlukom. Nije dugo patio, već neko vreme izlazi s društvom. Baš se opustio, tako da nikog ne treba da iznenadi ako uskoro bude našao novu devojku - ističe izvor za Kurir.

Republika

Foto: ATA Images

Igor Kojić i Teodora Bjelica

Iako Teodora dosad nikad nije želela da govori o svom privatnom životu, sad je konačno priznala da je na vezu sa Igorom stavila tačku, pa je poručila da se nisu poklopili i da joj taj odnos nije prijao.

Jednostavno, nismo se poklopili. S godinama sam naučila da ne trošim vreme na ljude i odnose koji mi ne prijaju. Bez zle krvi odlazim i toj osobi poželim sve najbolje - rekla je Bjelica za Story.

Republika

Foto: instagram.com/teodorabjelica

Teodora Bjelica instagram

Podsetimo, za vezu Teodore i Igora saznalo se polovinom januara, kad su zajedno otputovali na Kopaonik. Oni su viđeni kako razmenjuju nežnosti u jednom od lokala, a zatim ih je paparaco uslikao na jednoj dnevnoj žurki, gde su se bili opustili uz iće i piće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading