POSETILI SMO HIPODROM NA KOM JE TRAGIČNO NASTRADAO BRAT NIKOLE KOJA! Prijatelji otkrili šta se desilo tog kobnog dana: Bolje da su poginula trojica!

Autor: M.Ivanović

Zabava

06.07.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolege i prijatelji pokojnog Vladimira i dan-danas ne mogu da se oporave od tragedije!

POSETILI SMO HIPODROM NA KOM JE TRAGIČNO NASTRADAO BRAT NIKOLE KOJA! Prijatelji otkrili šta se desilo tog kobnog dana: Bolje da su poginula trojica!

Foto: ATA Images, Republika, Pixabay.com

Brat Nikole KojaVladimir Kojo nastradao je na hipodromu kada ga je udario konj. Deset dana je bio u komi na VMA sa teškim povredama glave i tela, a uprkos svim naporima lekara, podlegao je povredama.

Portal Republike posetio je pomenuti hipodrom, gde smo zatekli njegovog dobrog prijatelja, koji je jedva smogao snage da progovori i objasni šta se tačno dogodilo tog kobnog dana:

Republika

Foto: Republika

 

 

- Verujte da mi se ne priča o njemu. Bolje trojica da su poginula, umesto njega jednog, eto kakav je čovek bio. To se desilo na ovoj stazi ovde, baš na izlazu, pregazio ga je konj, čiji je vlasnik iz Požarevca. Ne znam šta da vam kažem... Mali Koja je ovde stalno, on takođe trenira - rekao je prijatelj tragično nastradalog Vladimira, pa pokazao stazu na kojoj je tog dana Vladimir zadobio udarac konja.

Republika

Foto: Republika

 

Sin pokojnog Vladimira se takođe bavi treniranjem konja, a kako tvrde njihove kolege, to je porodična ljubav. Kako je gotovo svakodnevno bio na hipodromu, Vladmira su poznavali svi, a od ovog nemilog dođaja ni dan-danas ne mogu da se oporave, niti prihvate činjenicu da njihovog prijatelja više nema.

Republika

Foto: Republika

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading