NA ODVIKAVANJU OD ALKOHOLA! Ana Nikolić i Bajaga na istoj klinici!

Autor:

Zabava

10.07.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila da je znaju u svim laboratorijama u gradu, te da zovu da provere da li je dobro kad prođe mesec da je nema.

NA ODVIKAVANJU OD ALKOHOLA! Ana Nikolić i Bajaga na istoj klinici!

Foto: Republika.rs

Pevačica Ana Nikolić lečila se na istoj klinici za odvikavanje od alkohola kao i rok muzičar Momčilo Bajagić Bajaga. Naime, ona je pre 12 godina uslikana ispred privatne bolnice za bolesti zavisnosti u Zemunu, koja garantuje izlečenje, ali pevačica se, uprkos uspešnim metodama koje je tada sprovela u delo, posle izvesnog vremena vratila poroku.

- Iako je u više navrata tvrdila da nije alkoholičarka, Ana je shvatila da joj je potrebna stručna pomoć, što je za svaku pohvalu. Otišla je na kliniku specijalizovanu za lečenje svih oblika zavisnosti - od kocke, alkoholizma do droge, koja je poznata po vrlo visokom procentu uspeha (više od 90 odsto izlečenih). Lečenje je trajalo oko godinu dana, s tim što se prvih sedam dana boravi u stacionaru, gde se rade sve potrebne analize i detoksikacija celog organizma. Zatim lekari propisuju terapiju koja ubija želju za alkoholom i stvara gađenje prema piću. Nakon toga se daje blokator u vidu injekcije čije dejstvo traje mesec dana ili kapsula koja se inplantira u tkivo i garantuje dva meseca zaštite. Posle prvih sedam dana stacionara pacijent dolazi na kontrole i terapiju jednom mesečno - navodi Skandal, koji je Nikolićku uslikao ispred pomenute klinike 27. decembra 2011.

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images

Momčilo Bajagić Bajaga leči se u istoj klinici za bolesti zavisnosti kao Ana Nikolić

Podsećanja radi, Republika je nedavno objavio ekskluzivna saznanja da je i Momčilo Bajagić lečen u istoj ustanovi, te da sada dolazi na terapiju. S obzirom na to da mu je jetra, usled dugogodišnjeg konzumiranja alkohola dosta oštećena, njega je za vreme boravka na klinici u Zemunu svakodnevno obilazio i pratio i internista iz Specijalne bolnice za interne bolesti.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić tvrdi da se ne drogira

Inače, Ana Nikolić je odnedavno ponovo u žiži javnosti zbog snimka na kom je pokazala kratere na licu, posle kog se u javnosti povela polemika o njenim porocima. Iako nije negirala da konzumira alkohol, ona je oštro demantovala navode da se drogira, o čemu se takođe spekulisalo. U vikend-izdanju "Novog jutra" Jovana Jeremić pustila je glasovnu poruku koju je dobila od pevačice, budući da je jedna od tema bila o narkoticima, pa je pevačica progovorila o tvrdnjama da koristi narkotike.


- Kad jednu majku optužiš za korišćenje takvih supstanci, a vrlo dobro se zna da sam protivnik svake vrste droge i opijata... U mom prisustvu to ne može da radi niko. Svi znaju da sam se zbog toga i razvela. Da ne pričamo o tome koliki sam hipohondar, to znaju najbolje laboratorije po gradu... (smeh). Testiram se jednom nedeljno, kad se mesečno ne prijavim da nešto istestiram, zovu me da me pitaju: "Jeste li dobro" - rekla je Ana u glasovnoj poruci, koju je Jovana Jeremić pustila u emisiji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading