ANA NIKOLIĆ RIZIKUJE DA IZGUBI STARATELJSTVO NAD ĆERKOM TAROM: Rasta čuva dete dok ona ne dođe sebi!

Autor:

Zabava

04.07.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper je tražio da pevačica dovede naslednicu kod njega čim je počeo skandal s ranama na licu, a vratiće je samo ako opet stane na noge.

ANA NIKOLIĆ RIZIKUJE DA IZGUBI STARATELJSTVO NAD ĆERKOM TAROM: Rasta čuva dete dok ona ne dođe sebi!

Foto: ST/Nikola Mutić

Pevačica Ana Nikolić pobegla je iz Beograda u rodno selo Donja Mutnica posle skandala s ranama na licu, a kako smo saznali, brigu o ćerki Tari preuzeo je otac Stefan Đurić Rasta. Čim je haos sa spornim snimkom uzeo maha, a Ana nastavila da se svađa i prepucava s kolegama u vidno lošem stanju, kriveći u isto vreme majku zbog sunovrata, reper je otišao po dete, koje će ostati kod njega sve dok se ne proceni da je Ana ponovo sposobna da se brine o Tari.


Kako smo saznali od izvora bliskog bivšem paru, Rasta još nije alarmirao nadležne službe da bi eventualno zatražio da dobije starateljstvo nad detetom, te pevačici daje još jednu šansu da se vrati na pravi put.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN

Ana Nikolić je u jeku skandala otišla u selo Donja Mutnica

 


- Što se tiče toga kod koga sada treba da ostane dete, Ana i Rasta su se dogovorili ko će da brine o ćerkici odmah nakon što su se razveli i tako je do danas. Ako se ispostavi da ona nije podobna majka, on može da traži da dete živi kod njega i da u tom smislu preuzme brigu i dođe sa zahtevima da se njemu dodeli starateljstvo. Mi sada ne možemo da znamo kakav dogovor oni imaju, da li je on već nešto zatražio, ali je činjenica da bi možda bilo najbolje da u ovom momentu dete bude uz oca, bar sve dok majka opet ne stane na noge. Što se kaže, dete ima i oca i majku, a treba da bude uz onog roditelja koji najbolje obavlja tu funkciju. Centar za socijalni rad reaguje tek pošto neki roditelj dođe s određenim zahtevima, a za sada Rasta nije preuzeo nikakve mere - priča naš sagovornik i dodaje da je za Anu dobro da se malo skloni iz Beograda:

Foto: Republika

Stefan Đurić Rasta

 


- Ona je već nekoliko dana u selu kod Paraćina. Tamo se zabarikadirala, pogasila je telefone i nikome se ne javlja. S njom je i drugarica, od koje se ne odvaja, a kad će da stane opet na noge, niko ne zna. Za sada je mnogo bolje da Rasta brine o detetu. Ana je van sebe, pod velikim je stresom, a detetu treba majka koja će da se posveti u svakom smislu.


Ovim povodom, kontaktirali smo i s PR Gradskog centra za socijalni rad Nedom Ivanović, koja nam je rekla da sva pitanja moramo da pošaljemo na zvaničan mejl, što smo i učinili, ali odgovore do zaključenja broja nismo dobili.


Komšije: Ana se krila ispod
šešira i psovala po ulici

Kako su komšije iz ulice u kojoj pevačica živi u Beogradu nedavno ispričale za medije, Ana je rane na licu krila velikim šeširima, a čak su je čuli i kako psuje dok se šeta. 


- Mesecima nosi kačkete, kape i šešire. Čujemo je kako peva ulicom. Često i psuje, ali ona je samo umetnik koji se pogubio. Može to da kanališe kao inspiraciju i bude stara zvezda, da ne padne u očaj. Rasta je ranije dolazio po ćerku, sad uglavnom pošalje dadilju i vozača da uzme dete da se ne bi svađali pred detetom. Svi joj želimo dobro, da se što pre trgne i da bude ona stara dobra Ana - rekla je komšinica.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading