BAJAGA BIO NA KLINICI ZA ODVIKAVANJE OD ALKOHOLA: Rok muzičar završio u privatnoj bolnici! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.07.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internista iz Specijalne bolnice za interne bolesti obilazio je muzičara i pratio njegovo stanje s obzirom na to da mu je jetra usled dugogodišnjeg konzumiranja alkohola maltene potpuno uništena. Nakon hospitalizacije Bajaga je pušten kući, ali redovno dolazi na seanse.

BAJAGA BIO NA KLINICI ZA ODVIKAVANJE OD ALKOHOLA: Rok muzičar završio u privatnoj bolnici! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images

Poznati rok muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, kako Republika saznaje, navodno je završio na lečenju alkoholizma na jednoj privatnoj ruskoj klinici za lečenje bolesti zavisnosti u Zemunu.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ruska klinika u kojoj je Momčilo Bajagić bio hospitalizovan

​Kako za naš portal otkriva dobro upućeni izvor, Bajaga se obratio za pomoć u odvikavanju od alkohola i ozbiljnih zdravstvenih problema koje ima s jetrom, pa je u bolnicu u kojoj je ležao redovno dolazio internista koji radi u susednoj državnoj ustanovi, a povremeno je angažovan i privatno.

- Internista iz Specijalne bolnice za interne bolesti obilazio je Bajagu u privatnoj klinici u kojoj je bio smešten. On je pratio njegovo stanje s obzirom na to da mu je jetra usled dugogodišnjeg konzumiranja alkohola maltene potpuno uništena. Zbog toga je na kraju i pristao na lečenje jer je poznato da se oni koji imaju problem s pićem teško odluče na ovaj korak. Kod nas je pogotovo društveno prihvatljivo da se pije i nazdravlja u svim prilikama, pa retko ko, i kada to već postane ozbiljan problem, hoće to da prizna i prihvati, a kamoli da ode na lečenje - priča izvor upućen u Bajagino zdravstveno stanje, pa nastavlja:

Foto: ST/Vladimir ukić

Foto: ST/Vladimir Lukić

Bajagu obilazio internista iz Specijalne bolnice za interne bolesti

- Momčilo je u poslednji čas rešio da uzme stvari u svoje ruke i dođe na ovu poznatu kliniku, na kojoj se uspešno leči alkoholizam. To jeste dugotrajan proces i obuhvata fazu bolničkog ili intenzivnog lečenja i fazu produženog lečenja. Psihički problem kod potpune apstinencije od alkohola se još i nekako da rešiti, ali štetne posledice koje je dugogodišnja zloupotreba alkoholnih pića ostavila na organe poput jetre je nešto teže sanirati. Zato je svakodnevno nadgledanje i praćenje interniste u Bajaginom slučaju bilo najvažnije.

Republika

Foto: ATA Images

Bajaga je otpušten iz bolnice, ali redovno dolazi na seanse u sklopu terapije


Kako smo dalje saznali, Bajaga više nije hospitalizovan, ali redovno dolazi na seanse, to jest, preglede koji su u sklopu njegovog lečenja.
- On je pušten kući, ali je stalno pod nadzorom lekara, u smislu da redovno dolazi na zakazane seanse koje podrazumevaju njegovu terapiju. Kada je oštećenje jetre u pitanju, posebno kada je ona oštećena zbog alkohola, veoma je bitno da pacijent bude disciplinovan, a Bajaga to svakako jeste.
Ovim povodom kontaktirali smo s Bajagićem, ali je on rekao da se oseća dobro i zahvalio nam na brizi.
- Ja sam odlično, ne znam šta ste mogli da dobijete, super se osećam, nikad bolje! Nije tačno to za lečenje. Nemam problema, osećam se dobro, hvala vama na brizi - rekao je kada smo ga pitali za probleme s jetrom i lečenje u bolnici za odvikavanje od zavisnosti.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Momčilo Bajagić i dalje posećuje rusku kliniku zbog terapije

Inače, poznati muzičar se nedavno i preselio u Zemun, te sada živi u blizini pomenute klinike. Prema pisanju medija, on je prodao luksuznu nekretninu na Senjaku u kojoj je živeo s bivšom suprugom, te se navodno preselio kod nove partnerke. Kako su prenosili mediji, Bajaga je uzeo 700.000 evra, te ovu sumu podelio sa ženom i decom, ali još nije našao adekvatan stan za sebe, pa se privremeno uselio kod devojke.


Posle razvoda uhvaćen s mlađom devojkom

Republika

Foto: E-stock

Momčilo Bajagić Bajaga sa bivšom suprugom Emilijom

Momčilo Bajagić je prethodne godine prošao kroz turbulentan period. Naime, on se, posle 33 godine braka, razveo od supruge Emilije, ali detalje nije želeo da iznosi u javnost. Iako je mesecima govorio da uživa u slobodi, paparaci su ga uhvatili s novom partnerkom, s kojoj je već otpočeo i zajednički život. Nova Momčilova izabranica je navodno od njega mlađa pet godina. Zajedno su skoro godinu dana. Bajaga je bivšoj supruzi Emiliji odmah rekao za novu ljubav jer su posle razvoda ostali u dobrim odnosima, a Emilija mu, navodno, nije pravila probleme jer odavno nema emocije prema njemu. S bivšom suprugom Bajagić ima ćerku Anđelu i sina Marka.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Momčilo Bajagić Bajaga sa novom devojkom

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading