ĐANI NAPRAVIO SANDRI HAOS ZBOG AFERE O BAKŠIŠU: Vikao je, psovao i pretio, ona odmah preduzela mere!

Autor:

Zabava

28.06.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa je pokušala da smiri situaciju između muža i Afrike.

ĐANI NAPRAVIO SANDRI HAOS ZBOG AFERE O BAKŠIŠU: Vikao je, psovao i pretio, ona odmah preduzela mere!

Foto: Republika

Nakon što se potegla priča da Sandra Afrika i Đani nisu u dobrim odnosima, pevač se oglasio i to demantovao, ali je njegova koleginica potvrdila spekulacije.

Kako saznaje Star, nakon što je Afrika izjavila da sa Đanijem nije u dobrim odnosima, jer je saznala da joj je u Americi na turneji uzimao bakšiš, pevač je odmah kontaktirao koleginicu.l Njihov razgovor uopšte nije bio prijatan:

Republika

Foto: Republika

 

- Đani je baš bio ljut na Sandru, jer je više puta pokušavao da je kontaktira, ali ga je ona kulirala. Kada je video njenu izjavu, poludeo je, zvao ju je nekoliko puta, a ona se uopšte nije javljala. Onda je uzeo od prijatelja telefon i nazvao je. Kada je javila, Đani je osuo rafalnu paljbu, pitao je kako je nije sramota da ga tako pljuje. Sandra je rekla da zna sve i da ne želi da razgovara sa njim, da prekine da je uznemirava.On je baš počeo da viče, bio je mnogo besan. Psovao je, pa joj rekao da neće dobro proči, ako nastavi da ga uzima u usta - govori za Star izvor.

Republika

Foto: Pixabay, ST/A. Nalbantjan, E-Stock

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading