DUŠEK, ŠATOR I PIJACA! Đani isplanirao PENZIONERSKE dane, progovorio o SUKOBU sa Sandrom Afrikom zbog BAKŠIŠA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.06.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač i njegova supruga posetili su gala proslavu rođendana, koju su napravila njegove kolege!

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa prisustvovali su proslavi, koju su njegove kolege Emir Habibović i Tamara Selimović organizovali povodom prvog rođendana ćerke Ariane. Slađa je privukla veliku pažnju svojim stajlingom, ali nije želela da daje izjave, dok je Đani kratko porazgovarao sa predstavnicima sedme sile i dao intervju za Republiku.

Republika

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Slađa Trajković

Đani je na samom početku otkrio da li se odmorio, pa priznao da ga zbog posla najviše srećemo po aerodromima.

- Super, lepo sam se odmorio, kao zapeta pušta sam sad. Pa gde da me viđate, na klupi da spavam, u parku... Samo ćete me gledati na aerodromima - našalio se Đani.

Pevač radi punom parom, a otkrio nam je i kako zamišlja penzionerske dane.

- Penzionerske dane kako zamišljam... Evo, skoro sam bio u Barseloni, prvi put sam bio na onoj čuvenoj pijaci. Zamišljam sebe, kažem: "Bože, da ovo imam u Beogradu, uzeo bih dušek i šator i živeo bih ovde". Ima da se jede i da se pije, ništa mi više ne bi trebalo - otkrio je popularni pevač.

Republika

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Slađa, Mirko Kodić i Đani

Na samom kraju intervjua, Đani se osvrnuo na sukob sa Sandrom Afrikom. Kako se spekulisalo ovih dana, oni su zaratili zbog bakšiša, a Trajković je ranije izjavio da su u dobrim odnosima, što je Afrika demantovala.

- Ako ona kaže da nismo ( u dobrim odnosima), nismo, ja se ni sa kim nisam svađao. Neka je živa i zdrava - poručio je Trajković za Republiku.

Republika

Foto: Republika

Đani, Sandra Afrika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading