POZNATU INFLUENSERKU RAZAPELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Dunju Jovanić skupo koštala ova izjava, žene besne na nju!

Autor:

Zabava

27.06.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Jovanić brzo je uklonila video, ali je sve završilo na Tviteru!

POZNATU INFLUENSERKU RAZAPELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Dunju Jovanić skupo koštala ova izjava, žene besne na nju!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dunja Jovanić

Popularna influenserka Dunja Jovanić, pre nekoliko dana je izjavila da pevačica Rijana "uskoro treba da se okoti". Time je izazvala veliki gnev u javnosti, zbog čega komentari danima ne prestaju, a ova izjava bi je mogla skupo koštati.

S obzirom da su mnogi bili besni povodom Dunjine izjave da se žene kote, video je ubrzo uklonjen sa njenog Instagram profil, ali korisnici društvenih mreža ništa ne zaboravljaju, pa su tako nastavili da kritikuju influenserku, a neki su otišli i korak dalje.

Republika

Foto: youtube.com/Dunja Jovanic

 

- Tviter sve pamti #caosvima, nastavi da moliš onog nesrećnika da te oženi, umesto što prosipaš rasističke i maliciozne komentare. I nema više plakanja i pričice “nije život instagram”, pukla si - glasio je jedan od komentara.

 

https://twitter.com/zverkinaa/status/1672267814701342720

 

Dunju su, zatim, prozivali zbog brisanja komentara, a mnogi su je podsetili na pređašnje objave i poručili joj da je krajnje vreme da krene da poštuje žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading