DUNJA JOVANOVIĆ SE SLEDILA ZBOG PITANJA O IVI GRGURIĆ: Nakon priča da joj je otela dečka, jutjuberka poslala JASNU PORUKU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.06.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Jovanović odgovorila je na komentare da je Ivi Grugirć ,,otela" dečka.

DUNJA JOVANOVIĆ SE SLEDILA ZBOG PITANJA O IVI GRGURIĆ: Nakon priča da joj je otela dečka, jutjuberka poslala JASNU PORUKU! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Jutjuberka i influenserka Dunja Jovanović pojavila se na promociji albuma pevačice Sare Jo ,,Bez kontrole", tom prilikom pred našim kamerama otkrila je kada je poslednji put bila divlja, budući da je dres kod žurke bio baš taj.

 

 

- Večeras sam divlja sama po sebi, jer sam morala da se uklopim u album, a inače, retko kada, ja sam više cvetić, spolja sam divlja... U saobraćaju me živci rade, ali sam dobra - rekla je Dunja za Republiku i prokomentarisala dečka:

Foto: Ata images

Dunja Jovanić i Sara Jo na promociji

 

- Nije tu nažalost, on radi, ali bih volela da je i on ovde. Uh, mnogo sam se dvoumila, čak i kad sam znala da ću to da uraditi, bila sam iz fazona da li mi to treba... Pa onda, izlažeš neku osobu tom svetu, nije bila laka odluka, ali s druge strane, znala sam da to treba da uradim, nisam se pokajala, ali sam se uplašila, to je nešto što je izvan moje zone komfora. On kad je mene upoznao, nije imao pojma ko sam ja, ja sam rekla da sam blogerka - objašnjava Dunja. 

Nakon što su se pojavile priče da je Dunja ,,otela" dečka starleti Ivi Grgurić, upitali smo je za komentar, a njen odgovor je bio dovoljan sam po sebi:

Foto: Instagram.com printscreen

Dunja Jovanić o Ivi Grgurić

 

- Nisam se izjašnjavala, ali niti ću. Veruj mi... - rekla je Dunja kroz osmeh, ne želeći dalje da komentariše.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading