SUPRUGA DARKA FILIPOVIĆA NESTALA NAKON RAZVODA: Prevarila ga, pa pobegla glavom bez obzira, evo gde im je ćerka!

Autor:

Zabava

27.06.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva objava Darka Filipovića, nakon razvoda sa Jasminom, privukla je pažnju, svi se pitaju gde je ona!

SUPRUGA DARKA FILIPOVIĆA NESTALA NAKON RAZVODA: Prevarila ga, pa pobegla glavom bez obzira, evo gde im je ćerka!

Foto: Instagram.com

Darko i Jasmina

Pevač Darko Filipović i njegova supruga Jasmina razveli su se posle 12 godina. Ovu vest je prvo potvrdila ona, a zatim i Darko, kada je otkrio skandalozne detalje njihovog odnosa.

- Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog ćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka - rekla je Jasmina za Informer.

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote - dodao je Filipović.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Nakon ove informacije, Jasmina je prestala da se javlja na telefon i obrisala je društvene mreže, na kojima je prethodno bila veoma aktivna.

Sa druge strane, pevač je nastavio normalno sa svojim životom, a danas je na Instagramu, nakon dužeg vremena, objavio fotografiju sa ćerkicom, koju je dobio u braku sa Jasminom. Oni su uživali u šetnji Beogradom, a pevač je ispod fotografije napisao "Moj svet".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading